• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Auerschootseweg 48 BAKEL

Dit bedrijfsobject is onlangs verkocht
Overzicht:
Betreft een unieke locatie voor zelfstandige ondernemer waarbij het werken en wonen gecombineerd kan worden. Maar het object leent zich ook uitermate voor de hobbyist!
Vrijstaande woning met aanbo…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Opp bedrijfshal  :  288 m²
Bouwjaar  :  1969
Perceeloppervlakte  :  2.922 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Vrijstaand, opp 130 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Betreft een unieke locatie voor zelfstandige ondernemer waarbij het werken en wonen gecombineerd kan worden. Maar het object leent zich ook uitermate voor de hobbyist!
Vrijstaande woning met aanbouw en tussenbouw, een garage/berging heeft gunstige vrije ligging en beschikt over een privacy biedende tuin. De woning voldoet niet aan de huidige eisen van wooncomfort en dient geheel te worden gemoderniseerd. De aanwezige bedrijfsgebouwen zijn een bedrijfshal met inpandig kantoor/kantine en bijbehorend buitenterrein. Het geheel is gesitueerd op een perceel van maar liefst 2.922 m². De woning en het bedrijfsgedeelte zijn ieder met een afzonderlijke inrit bereikbaar. De ligging is aan de doorgaande weg Bakel-Deurne aan de rand van bedrijventerrein "Bolle Akker".
Kortom een ideale combinatie wonen/werken met een goede ontsluiting naar omringende gemeenten

WOONHUIS
Gebouwd in ca. 1969. Vloeren zijn uitgevoerd met gestort beton. De muren zijn met bakstenen in spouw opgetrokken. Dak van woonhuis is gedekt met pannen en voorzien van houten dakbeschot. Dak van aanbouw eveneens gedekt met pannen. Dak van tussenbouw betreft platdak gedekt met een bitumineuze dakbedekking. De garage is met bakstenen in spouw opgetrokken en het hellend dak is gedekt met pannen. De overkapping aan achterzijde van de woning is gedekt met polyester golfplaten en de vloer is verhard me betonnen grindtegels. De raam- en deurkozijnen zijn uitgevoerd met hardhout. Woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing. Verwarming geschiedt door middel van radiatoren aangesloten op een gedateerde cv ketel welke op olie wordt gestookt. De warmwatervoorziening geschiedt middels een gasboiler van het merk Vaillant, aangesloten op gasflessen.

INDELING
Hal met meterkast voorzien van krachtstroom en garderobekast.
Provisiekelder voorzien van voorraadplanken.
Royale woonkamer voorzien van schouw en open verbinding naar de keuken. De keuken heeft veel
natuurlijke lichtinval. De keukeninrichting is zeer gedateerd.

Vanuit de keuken toegang naar grote bijkeuken, v.v. kast waarin de boiler is geplaatst. Vanuit de bijkeuken komt u in het washok met witgoedaansluitingen en toegang tot doucheruimte met een open douche, toilet en wastafel.

De 1e verdieping is bereikbaar met een dichte houten trapopgang. De verdieping biedt een overloop, 3 slaapkamers met inbouwkasten en badkamer voorzien van toilet, ligbad en wastafel. Deze zijn gedateerd.
De 2e verdieping is bereikbaar met een vlizotrap en biedt een bergzolder en een klein dakraam.

Garage is met bakstenen opgetrokken, de vloer is uitgevoerd met beton voorzien van een put. De constructie is uitgevoerd met hout. Toegankelijk met een loopdeur en een stalen kanteldeur. Voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.

Tuin beschikt over volwassen beplanting, losstaande fietsenberging en houten tuinhuis. Fietsenberging beschikt over betonnen vloer, muren opgetrokken met bakstenen en plafond afgewerkt met hout met een klein zoldertje.

Bedrijfshal is in spouw met bakstenen opgetrokken en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten voorzien van Tempex isolatieplaten. De constructie is uitgevoerd met stalen spanten, de kapconstructie met hout.
De bedrijfshal is toegankelijk middels twee schuifdeuren met lichtvensters. De vloer van de hal is uitgevoerd met gestort beton. Voorzien van houten raam en deurkozijnen met enkele beglazing. Middels een stalen trapopgang vanuit de bedrijfshal is de entresol bereikbaar. De vloer van de entresol is uitgevoerd met hout.
De voorruimte van de hal beschikt eveneens over een stalentrapopgang welke toegang geeft tot een tweede entresol waarvan de vloer eveneens is uitgevoerd met hout. Vanuit deze voorruimte heeft u met een loopdeur toegang naar buiten. Daarnaast is er een separate toiletruimte voor het bedrijfsgedeelte en een kleine kamer die grenst aan de voorruimte.
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Opp bedrijfshal  :  288 m²
Bouwjaar  :  1969
Perceeloppervlakte  :  2.922 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Vrijstaand, opp 130 m²
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • DSC07684
 • DSC07686
 • DSC07516
 • DSC07702
 • DSC07698
 • DSC07699
 • DSC07696
 • DSC07697
 • Bedrijfshal
 • Plattegrond verdieping
 • Begane grond woonhuis
Contactgegevens:


Kanaaldijk N.W. 21a, 5707 LA Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: www.eijkemans.nl