• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Auerschootseweg 48 BAKEL

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
ALGEMEEN
Het betreft een unieke locatie voor de zelfstandige ondernemer waarbij het werken en wonen gecombineerd kan worden. Maar het object leent zich ook uitermate voor de hobbyist!
De vrijs…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Woning met bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1969
Woonoppervlakte  :  130 m²
Perceeloppervlakte  :  2.922 m²
Inhoud  :  487 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Zuid, 15 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, hal, berging

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
ALGEMEEN
Het betreft een unieke locatie voor de zelfstandige ondernemer waarbij het werken en wonen gecombineerd kan worden. Maar het object leent zich ook uitermate voor de hobbyist!
De vrijstaande woning met aanbouw en tussenbouw, een garage/berging heeft een gunstige vrije ligging en beschikt over een privacy biedende tuin. De woning voldoet niet aan de huidige eisen van wooncomfort en dient geheel te worden gemoderniseerd. De aanwezige bedrijfsgebouwen zijn een bedrijfshal met inpandig kantoor/kantine en bijbehorend buitenterrein. Het geheel is gesitueerd op een perceel van maar liefst 2.922 m². De woning en het bedrijfsgedeelte zijn ieder met een afzonderlijke inrit bereikbaar. De ligging is aan de doorgaande weg Bakel-Deurne aan de rand van bedrijventerrein "Bolle Akker".
Kortom een ideale combinatie wonen/werken met een goede ontsluiting naar omringende gemeenten.

VRAAGPRIJS
€ 485.000,00 kosten koper.

AFMETINGEN
Inhoud vrijstaand woonhuis met aanbouw en tussenbouw : ca. 487 m³
Inhoud garage / berging : ca. 73 m³
Vloeroppervlakte bedrijfshal met inpandig kantoor : ca. 288 m²
Perceel oppervlakte : 2.922 m²

Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

LOCATIE
Gelegen aan de doorgaande weg Bakel-Deurne aan de rand van het bedrijventerrein "Bolle Akker". Goede ontsluiting naar omringende gemeenten zoals Bakel, Gemert, Aarle-Rixtel en Deurne. Het object is gelegen op loopafstand van het centrum van Bakel.

BEREIKBAARHEID
De objecten zijn goed bereikbaar. Op loopafstand is de bushalte van lijn 23 (richting Boxmeer) gelegen. Gelegen aan de provinciale weg N604 (Gemert – Deurne) en de provinciale wegen N607 (Helmond – Bakel) is in enkele minuten bereikbaar. Gunstige ligging nabij Milheeze, Deurne, De Mortel en Gemert.

PARKEERGELEGENHEID
Volop parkeergelegenheid op eigen terrein

BESTEMMING
Naam bestemmingsplan : Bakel, Milheeze en De Rips
Enkelbestemming : Bedrijf – A
Dubbelbestemming : Waarde – Archeologie 3
Vastgesteld door de gemeenteraad op : 05 juli 2012
De voor 'Bedrijf-A' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. industriële en ambachtelijke bedrijven/inrichtingen en bedrijfsactiviteiten die genoemd staan in milieucategorie 2 van de Staat van bedrijven;
b. industriële en ambachtelijke bedrijven/inrichtingen en bedrijfsactiviteiten die genoemd staan in milieucategorie 3.1 en 3.2 van de Staat van bedrijven daar waar deze bestaan ten tijde van de ter inzage legging van het ontwerp-bestemmingsplan én als zodanig zijn opgenomen in de Lijst van bedrijven;
c. categorie 4-bedrijven met de daarbij behorende gebouwen en voorzieningen, met dien verstande dat deze uitsluitend zijn toegestaan daar waar deze bestaan ten tijde van de ter inzage legging van het ontwerp-bestemmingsplan én ter plaatse van de functieaanduiding:
o 1. 'specifieke vorm van bedrijf- productiebedrijf';
d. één bedrijfswoning voor zover vergund, al dan niet bestaand ten tijde van de tervisielegging van het ontwerp-bestemmingsplan;
e. horecavoorzieningen die ondergeschikt zijn aan en ten dienste staan van de doeleinden als genoemd in 5.1 onder a, b en c;
f. niet-zelfstandige kantoren als onderdeel van de bedrijven;
g. productiegebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedingsmiddelen en genotsmiddelen;

met de daarbij behorende:
h. groenvoorzieningen;
i. overige (openbare) nutsvoorzieningen;
j. parkeer- en verkeersvoorzieningen al dan niet ondergronds, met dien verstande dat parkeervoorzieningen op eigen terrein dienen te worden gerealiseerd;
k. waterhuishoudkundige voorzieningen, waterlopen, waterpartijen en (ondergrondse) waterbergings- en infiltratievoorzieningen;
l. tuinen, erven en terreinen;

met daaraan ondergeschikt:
m. bouwwerken, geen gebouwen zijnde.

Koper dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

ENERGIELABEL
Ten tijde van opname waren er geen energie labels voorhanden. Het voorlopig energielabel
van de woning betreft E. Dit voorlopig energielabel heeft geen officiële status.

OPLEVERINGSNIVEAU WOONHUIS MET AANBOUW EN TUSSENBOUW
Het object is gebouwd in ca. 1969. De vloeren van de begane grond en van de eerste en tweede verdieping zijn uitgevoerd met gestort beton. De muren zijn met bakstenen in spouw opgetrokken. Het dak van het woonhuis is gedekt met pannen en voorzien van een houten dakbeschot. Het dak van de aanbouw is eveneens gedekt met pannen. Het dak van de tussenbouw betreft een platdak gedekt met een bitumineuze dakbedekking. De garage is met bakstenen in spouw opgetrokken en het hellend dak is gedekt met pannen. De overkapping aan achterzijde van de woning is gedekt met polyester golfplaten en de vloer is verhard me betonnen grindtegels. De raam- en deurkozijnen zijn uitgevoerd met hardhout. De woning is gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing. Verwarming geschiedt door middel van radiatoren aangesloten op een gedateerde cv ketel welke op olie wordt gestookt.
De warmwatervoorziening geschiedt middels een gasboiler van het merk Vaillant, aangesloten op gasflessen.

INDELING VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN TUSSENBOUW

Begane grond
Hal met meterkast voorzien van krachtstroom en garderobekast. Vanuit hal toegang tot de
provisiekelder en drie traptreden bereikbaar en voorzien van voorraadplanken.
Vanuit de hal toegang tot de royale woonkamer voorzien van schouw.

Royale woonkamer met uitzicht op de tuin.

Royale woonkamer.

Vanuit de woonkamer een open verbinding naar de keuken. De keuken heeft veel
natuurlijke lichtinval. De keukeninrichting is zeer gedateerd.

Vanuit de keuken heeft u toegang naar een grote bijkeuken. Hier is een kast aanwezig waarin de boiler is geplaatst. Vanuit de bijkeuken komt u in het washok waarin de witgoedaansluitingen aanwezig zijn en toegang tot de doucheruimte met een open douche, toilet en wastafel.

De eerste verdieping van de woning is bereikbaar met een dichte houten trapopgang. De verdieping biedt een overloop, drie slaapkamers met inbouwkasten en een badkamer voorzien van toilet, ligbad en een wastafel. Deze zijn gedateerd.
De tweede verdieping is bereikbaar met een vlizotrap en biedt een bergzolder en een klein dakraam.

De garage is met bakstenen opgetrokken, de vloer is uitgevoerd met beton voorzien van een put. De constructie is uitgevoerd met hout. Toegankelijk met een loopdeur en een stalen kanteldeur. Voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.

De tuin beschikt over volwassen beplanting. Hierin is een losstaande fietsenberging en een houten tuinhuis gesitueerd. De fietsenberging beschikt over een betonnen vloer, muren opgetrokken met bakstenen en het plafond is afgewerkt met hout. Het beschikt over een klein zoldertje.  

OPLEVERINGSNIVEAU BEDRIJFSGEDEELTE
De bedrijfshal is in spouw met bakstenen opgetrokken en het dak is gedekt met asbesthoudende golfplaten voorzien van Tempex isolatieplaten. De constructie is uitgevoerd met stalen spanten, de kapconstructie met hout.
De bedrijfshal is toegankelijk middels twee schuifdeuren met lichtvensters. De vloer van de hal is uitgevoerd met gestort beton. Voorzien van houten raam en deurkozijnen met enkele beglazing. Middels een stalen trapopgang vanuit de bedrijfshal is de entresol bereikbaar. De vloer van de entresol is uitgevoerd met hout.
De voorruimte van de hal beschikt eveneens over een stalentrapopgang welke toegang geeft tot een tweede entresol waarvan de vloer eveneens is uitgevoerd met hout. Vanuit deze voorruimte heeft u met een loopdeur toegang naar buiten.
Daarnaast is er een separate toiletruimte voor het bedrijfsgedeelte en een kleine kamer die grenst aan de voorruimte.

Kenmerken:
Soort woning  :  Woning met bedrijfsruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1969
Woonoppervlakte  :  130 m²
Perceeloppervlakte  :  2.922 m²
Inhoud  :  487 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Zuid, 15 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overige ruimte  :  bijkeuken, hal, berging
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • DSC07684
 • DSC07686
 • DSC07689
 • DSC07696
 • DSC07697
 • DSC07698
 • DSC07699
 • DSC07702
 • Begane grond woonhuis
 • Bedrijfshal
Contactgegevens:


Kanaaldijk N.W. 21a, 5707 LA Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: www.eijkemans.nl