• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Dorpsstraat 34 BAKEL

Dit bedrijfsobject is verkocht onder voorbehoud
Overzicht:
Op unieke centrum locatie gelegen combinatie object! De winkelruimte is uitermate geschikt voor detailhandel doeleinden maar ook horeca en dienstverlening behoren tot de mogelijkheden. Dit in combinat…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkel met woonruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Opp kantoorruimte  :  110 m²
Opp winkelruimte  :  110 m²
Bouwjaar  :  1930
Perceeloppervlakte  :  535 m²
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Inpandig, opp 182 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Op unieke centrum locatie gelegen combinatie object! De winkelruimte is uitermate geschikt voor detailhandel doeleinden maar ook horeca en dienstverlening behoren tot de mogelijkheden. Dit in combinatie met bewoning, gedeeltelijk op de begane grond en gedeeltelijk op de verdieping. De indeling betreft een royale commerciële ruimte met grote ramen, ideaal voor de presentatie van uw bedrijfsactiviteiten. Wilt u met uw bedrijfsactiviteiten gezien worden? Dan is dit een unieke kans, de winkelruimte heeft een goede attentiewaarde door haar ligging in hartje centrum van Bakel nabij het kerkplein met volop gratis parkeergelegenheid!
Informeer naar de vele mogelijkheden die dit object u bieden!

VRAAGPRIJS
€ 297.500,00 k.k.

AFMETINGEN
Vloeropp. winkelruimte ca. 65 m²
Vloeropp. aanbouw winkel ca. 45 m²
Totale vloeropp. winkel ca. 110 m²
Vloeropp. opslagruimte (voorraad) ca. 35 m²

Vloeropp. woongedeelte bgg ca. 47 m², verd. ca. 135 m². Totaal ca. 182 m²
Inhoud woongedeelte verd. ca. 340 m³
Vloeropp. tuinhuis ca. 24 m²

Perceelsopp. 535 m²

Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut

Voor meer informatie over de WONING verwijzen wij naar www.eijkemans.nl en de brochure.

Hoofdbouw en aanbouw
Betreft traditionele bouw waarbij de muren met bakstenen steens zijn opgetrokken, onderaan uitgevoerd met betonnen spatrand. Gedeelte van de zijmuren afgewerkt met stucwerk. Mooie details zijn de muurankers en het siermetselwerk. Hoofdbouw heeft Franse kap welke is gedekt met betonpannen, v.v. houten dakbeschot. Platdak van de aanbouw is gedekt met bitumineuze dakbedekking (vernieuwd 2017). De bgg vloer is uitgevoerde met beton, de verd. vloer boven de winkel met hout, boven de aanbouw van de winkel hout met tussendeks isolatie en bitume, de achterbouw met beton. De 2e verdiepingsvloer uitgevoerd met hout. Object is v.v. houten en aluminium kozijnen, gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing. De ramen van de bovenverdieping, met uitzondering van de dakkapel, zijn v.v. rolluiken. De bgg beschikt aan voorzijde over grote ramen, ideaal te gebruiken als etalageruimte. Verwarming geschiedt door middel van radiatoren aangesloten op de HR combiketel van het merk Radson. Object beschikt over alarminstallatie en mechanische ventilatie in de toiletruimte. De meterkast is geplaatst in de aanbouw van de winkelruimte en voorzien van krachtstroom. De achterplaats beschikt over een zonneluifel.

Winkelruimte met aanbouw
Een royale winkelruimte. Afwerking van winkelruimte en aanbouw van de winkel is gelijk, de vloer is betegeld, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en de plafond is uitgevoerd met systeemplaten voorzien van tl-armaturen.

De toiletruimte beschikt over toilet, fontein, planchet en spiegel. De vloer en de wanden zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met kunststof schroten.

Magazijn
Ideale ruimte voor de opslag van voorraden. Via een luik is een begaanbare zolder bereikbaar. De vloer is uitgevoerd met beton, wanden zijn gemetseld met kalkzandstenen, het plafond is een betonnen dek afgewerkt met spuitwerk. Verlichting met tl-armaturen.

Buitenplaats met overkapping, tuinhuis en volières
Vanuit het magazijn kunt u naar de met betonklinkers verharde buitenplaats. Hier treft u overkapping aan die aan voorzijde open is. Overkapping is gedekt met kunststof platen, de muren zijn uitgevoerd met bakstenen. Klein gedeelte van de overkapping is aan de voorzijde met twee deuren afgesloten. Ideaal voor opslag.
Grote houten tuinhuis is ideaal voor opslag van voorraden, fietsen etc. Vloer is uitgevoerd met beton, wanden met hout en plafond met boardplaten v.v. tempex isolatie. Aan de woning is nog een kleine overkapping gemaakt met een houten dak gedekt met bitume singels. Bergruimte in overvloed!

Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkel met woonruimte
Nevenbestemming  :  Kantoorruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Opp kantoorruimte  :  110 m²
Opp winkelruimte  :  110 m²
Bouwjaar  :  1930
Perceeloppervlakte  :  535 m²
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Inpandig, opp 182 m²
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • winkel
 • winkelruimte
 • magazijn
 • keuken
 • kantoor
 • woonkamer
 • woonkamer
 • badkamer
 • ouderslaapkamer
 • achterplaats tuin
 • binnenplaats
 • achterplaats tuin
Contactgegevens:


Kanaaldijk N.W. 21a, 5707 LA Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: www.eijkemans.nl