• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Dorpsstraat 34 BAKEL

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Overzicht:
Op unieke centrumlocatie gelegen combinatie object! De winkelruimte is uitermate geschikt voor detailhandel doeleinden maar ook horeca en dienstverlening behoren tot de mogelijkheden. Dit in combinati…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Beneden- en bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Ligging  :  In centrum
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  182 m²
Externe bergruimte  :  35 m²
Perceeloppervlakte  :  535 m²
Inhoud  :  340 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, zuid, 9 x 21 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, wasruimte

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Op unieke centrumlocatie gelegen combinatie object! De winkelruimte is uitermate geschikt voor detailhandel doeleinden maar ook horeca en dienstverlening behoren tot de mogelijkheden. Dit in combinatie met bewoning, gedeeltelijk op de begane grond en gedeeltelijk op de verdieping. De indeling betreft een royale commerciële ruimte met grote ramen, ideaal voor de presentatie van uw bedrijfsactiviteiten. Wilt u met uw bedrijfsactiviteiten gezien worden? Dan is dit een unieke kans, de winkelruimte heeft een goede attentiewaarde door haar ligging in hartje centrum van Bakel nabij het kerkplein met volop gratis parkeergelegenheid!
Informeer naar de vele mogelijkheden die dit object u bieden!

VRAAGPRIJS
€ 297.500,00 kosten koper

AFMETINGEN
Vloeroppervlakte winkelruimte ca. 65 m²
Vloeroppervlakte aanbouw winkel ca. 45 m²
Totale vloeroppervlakte winkel ca. 110 m²

Vloeroppervlakte opslagruimte (voorraad) ca. 35 m²

Vloeroppervlakte woongedeelte begane grond ca. 47 m²
Vloeroppervlakte woongedeelte verdieping ca. 135 m²
Totale vloeroppervlakte woongedeelte ca. 182 m²
Inhoud woongedeelte verdieping ca. 340 m³

Vloeroppervlakte tuinhuis ca. 24 m²

Perceelsoppervlakte 535 m²

Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

LOCATIE
Het object is gelegen op unieke centrumlocatie aan de doorgaande winkelstraat van Bakel. Het heeft een hoge attentiewaarde, u wordt gezien! Het is nabij het kerkplein waar volop gratis parkeer-gelegenheid aanwezig is. In de nabijheid treft u winkels aan o.a. Bouwmarkt Hubo, supermarkt Aldi, Bloemisterij Bart van Well, Bakkerij Vedder, rijwielhandel Frans Sigmans, de apotheek etc. Maar ook woningen en horecagelegenheden. Ook is het natuur en recreatiegebied "Stippelberg" met o.a. golfbaan "Stippelberg" op enkele fietsminuten van het object gelegen.

BEREIKBAARHEID
Het object is zeer goed bereikbaar. Op loopafstand is de bushalte van lijn 23 (richting Boxmeer) gelegen. De provinciale wegen N607 (Helmond – Bakel) en de N604 (Gemert – Deurne) zijn in enkele minuten bereikbaar. Deurne beschikt over een NS station. Gunstige ligging nabij Milheeze, Deurne, De Mortel en Gemert.

PARKEERGELEGENHEID
Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur en in de directe omgeving o.a. op het kerkplein.

OMSCHRIJVING
Hoofdbouw en aanbouw
Het betreft traditionele bouw waarbij de muren met bakstenen steens zijn opgetrokken, onderaan uitgevoerd met een betonnen spatrand. Een gedeelte van de zijmuren zijn afgewerkt met stucwerk. Mooie details zijn de muurankers en het siermetselwerk. De hoofdbouw heeft een Franse kap welke is gedekt met betonpannen, voorzien van een houten dakbeschot. Het platdak van de aanbouw is gedekt met een bitumineuze dakbedekking (vernieuwd in 2017). De begane grondvloer is uitgevoerde met beton, de verdiepings-vloer boven de winkel met hout, boven de aanbouw van de winkel hout met tussendeks isolatie en bitume, de achterbouw met beton. De tweede verdiepingsvloer is uitgevoerd met hout. Het object is voorzien van houten en aluminium kozijnen, gedeeltelijk voorzien van isolerende beglazing. De ramen van de bovenverdieping, met uitzondering van de dakkapel, zijn voorzien van rolluiken. De begane grond beschikt aan de voorzijde over grote ramen, ideaal te gebruiken als etalageruimte. Verwarming geschiedt door middel van radiatoren aangesloten op de HR combiketel van het merk Radson. Het object beschikt over een alarminstallatie en mechanische ventilatie in de toiletruimte. De meterkast is geplaatst in de aanbouw van de winkelruimte en voorzien van krachtstroom. De achterplaats beschikt over een zonneluifel.

BEDRIJFSGEDEELTE
Winkelruimte met aanbouw
Een royale winkelruimte. De afwerking van de winkelruimte en de aanbouw van de winkel is gelijk, de vloer is betegeld, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk en de plafond is uitgevoerd met systeemplaten voorzien van tl-armaturen.

Toiletruimte
De toiletruimte beschikt over een toilet, fontein, planchet en een spiegel. De vloer en de wanden zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met kunststof schroten.

Magazijn
Ideale ruimte voor de opslag van voorraden. Via een luik is een begaanbare zolder bereikbaar. De vloer is uitgevoerd met beton, wanden zijn gemetseld met kalkzandstenen, het plafond is een betonnen dek afgewerkt met spuitwerk. Verlichting met tl-armaturen.

Buitenplaats met overkapping, tuinhuis en volières
Vanuit het magazijn kunt u naar de met betonklinkers verharde buitenplaats. Hier treft u een overkapping aan die aan de voorzijde open is. De overkapping is gedekt met kunststof platen, de muren zijn uitgevoerd met bakstenen. Een klein gedeelte van de overkapping is aan de voorzijde met twee deuren afgesloten. Ideaal voor opslag.
Het grote houten tuinhuis is eveneens ideaal voor opslag van voorraden, fietsen etc. De vloer is uitgevoerd met beton, de wanden met hout en het plafond met boardplaten voorzien van tempex isolatie. Aan de woning is nog een kleine overkapping gemaakt met een houten dak gedekt met bitume singels. Bergruimte in overvloed!

WOONGEDEELTE
Het woongedeelte is gedeeltelijk op de begane grond en gedeeltelijk op de verdieping gevestigd.
BEGANE GROND
Kantoor-/speelkamer
Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt bijvoorbeeld als kantoorruimte en speelkamer. In deze ruimte zijn ook de witgoedaansluitingen en de cv ketel geplaatst. De vloer is betegeld, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk. Vanuit deze ruimte kunt u naar de opslagruimte van het bedrijfsgedeelte.

Grote leefkeuken met provisiekast
De grote leefkeuken is anderhalf jaar gelegen opnieuw uitgerust met een inbouwkeuken voorzien van een oven, 4-pits gaskookplaat, een koelkast, een afzuigkap, een kunststof werkblad met RVS spoelbak en bergkasten. De vloer is betegeld, de wanden zijn deels betegeld en deels evenals het plafond afgewerkt met stucwerk. U heeft extra bergruimte in de provisiekast. Vanuit de keuken kunt u naar de binnenplaats, de winkelruimte en naar het portaal vanwaar u met een vaste trap toegang heeft tot de eerste verdieping.

VERDIEPING
Woonkamer
Een mooi detail van de L-vormige woonkamer zijn de houten gordingen. De kamer beschikt over een tv aansluiting. De vloer is afgewerkt met laminaat, de wanden met stucwerk en het plafond is een houten ribben plafond met daartussen boardplaten.
Overloop met luik naar begaanbare zolder
Vanuit de woonkamer toegang tot de overloop voorzien van een Velux dakraam met isolerende beglazing en een zonnescreen. De vloer is bedekt met novilon, de wanden zijn uitgevoerd met stucwerk en het plafond is een ribben plafond met boardplaten.

Badkamer
De royale badkamer heeft daglicht middels een Velux dakraam met isolerende beglazing en een zonnescreen. Uitgerust met een kunststof ligbad van het merk Indus, een toilet, een douche met kunststof wand en een mengkraan, een wastafel met planchet en twee wandspiegels. De vloer en de wanden zijn betegeld, een schuine wand en het plafond zijn afgewerkt met kunststof schroten voorzien van inbouwspots.

Twee slaapkamers
Een van de slaapkamers heeft een inbouwkast. De vloer is bedekt met novilon, de wanden zijn behangen en het plafond is een ribben plafond met boardplaten. De tweede slaapkamer heeft een laminaatvloer, wanden zijn behangen en de schuine wand is afgewerkt met houten schroten, boardplaten plafond.

Ouderslaapkamer
De royale ouderslaapkamer heeft daglicht door middel van twee dakvensters met isolerende beglazing en zonnescreens. Een zijde is geheel ingericht als kastwand. De vloer is bedekt met novilon, de wanden zijn uitgevoerd met stucwerk en het plafond met MDF schroten. Vanuit de ouderslaapkamer toegang naar de bergkamer.
Grote bergkamer
De grote bergkamer heeft een betonnen vloer, de wanden zijn uitgevoerd met kalkzandstenen en het plafond met hout. Vanuit deze kamer heeft u via een luik toegang naar een begaanbare zolder.

Tuin
Tuingedeelte met verharde binnenplaats en volières. U kunt vanaf de achterplaats via een lange gang naar de zijkant van de woning waar een zitje is gecreëerd met een zonneluifel. Via twee toegangspoorten is deze binnenplaats afgesloten van de voorkant/straatzijde.
Kenmerken:
Soort woning  :  Beneden- en bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1930
Ligging  :  In centrum
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  182 m²
Externe bergruimte  :  35 m²
Perceeloppervlakte  :  535 m²
Inhoud  :  340 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  Normaal, zuid, 9 x 21 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, wasruimte
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • kantoor
 • keuken
 • woonkamer
 • woonkamer
 • badkamer
 • ouderslaapkamer
 • winkel
 • winkelruimte
 • magazijn
 • achterplaats tuin
 • binnenplaats
 • achterplaats tuin
Contactgegevens:


Kanaaldijk N.W. 21a, 5707 LA Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: www.eijkemans.nl