• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Scheiweg 32 GEMERT

Vraagprijs € 750.000 k.k.

Overzicht:
ALGEMEEN
Deze royale, luxe afgewerkte vrijstaande woning met inpandige garage, representatieve kantoor- en bedrijfsruimte is gelegen op een perfect te ontsluiten locatie op het bedrijventerrein "W…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met loods
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2005
Woonoppervlakte  :  600 m²
Perceeloppervlakte  :  2.378 m²
Inhoud  :  940 m³
Totaal aantal kamers  :  17

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
ALGEMEEN
Deze royale, luxe afgewerkte vrijstaande woning met inpandige garage, representatieve kantoor- en bedrijfsruimte is gelegen op een perfect te ontsluiten locatie op het bedrijventerrein "Wolfsveld".

Optie tot koop: Bedrijfshal van ca. 720 m².

VRAAGPRIJS
Woonhuis, werkplaats, kantoorruimte
€ 750.000,00 kosten koper

AFMETINGEN
Inhoud woning ca. 940 m³
Woonoppervlakte ca. 275 m²
Kantoorruimte ca. 230 m² BVO
Werkplaats ca. 240 m² BVO
Perceeloppervlakte 2.378 m²

LOCATIE
Deze luxe uitgeruste woon-/werkcombinatie is gunstig gesitueerd op een zichtlocatie op het bedrijventerrein "Wolfsveld" te Gemert, op fietsafstand van het centrum van Gemert en Handel met al haar voorzieningen. Ontsluitende wegen richting zowel Boxmeer, Helmond als Veghel zijn snel en perfect bereikbaar. De woning is via de Scheiweg bereikbaar en de bedrijfsruimte is via de Industrieweg bereikbaar, waar tevens voldoende ruimte is voor laden en lossen.

BEREIKBAARHEID.
Het object is zeer goed ontsloten en is gelegen nabij diverse uitvalswegen richting Boxmeer-Nijmegen, Helmond, Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Aansluitingen op rijkswegen zijn binnen ca. 15 autominuten bereikbaar.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende op eigen terrein

BESTEMMING
Het object is gelegen in bestemmingsplan "Wolfsveld" en heeft daarin de bestemming "Bedrijf I".

OPLEVERINGSNIVEAU WOONHUIS
Bouwjaar : 2005
Bouwaard
Vloer : De begane grond- en eerst verdiepingsvloer zijn uitgevoerd met beton.
Gevel : De muren zijn in spouw opgetrokken.
Kozijnen : Hardhouten raamkozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing (HR++).
Dak : Het platte dak is met een bitumineuze dakbedekking gedekt.
Voorziening : De woning beschikt over een centraal stofzuigsysteem en mechanische ventilatie, tevens is de voorbereiding voor een audiosysteem aanwezig in het plafond.
Verwarming : Centrale verwarming geschiedt middels een Atag Blauwe Engel II (HR), de warmwatervoorziening geschiedt middels een Atag Comfort boiler. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming, tevens is de badkamer uitgevoerd met vloerverwarming.
Afwerking : De gehele begane grondvloer van de woning is voorzien van een leistenen vloerafwerking. De wanden en plafonds van de gehele woning zijn afgewerkt met stucwerk, met uitzondering van de sanitaire ruimten, waarbij de wanden geheel betegeld zijn en het plafond is uitgevoerd met een systeemplafond.

INDELING
BEGANE GROND
HAL
U komt het woonhuis binnen via een overdekte, representatieve entree. Vanuit de hal heeft u toegang tot het kantoor, het separaat toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens treft u hier een garderobenis en een meterkast aan. De meterkast is uitgerust met 12 groepen, 1 krachtgroep en 4 aardlekschakelaars.

TOILETRUIMTE
De geheel betegelde ruimte is uitgerust met een wandcloset en een fontein. Het plafond is uitgevoerd met systeempanelen en inbouwspots.

KANTOORRUIMTE
Deze ruimte is momenteel in gebruik als kantoorruimte, maar kan prima dienst doen als slaap- of speelkamer. Alle telecomaansluitingen zijn aanwezig.

WOONKAMER
De woonkamer is met oog voor detail afgewerkt en is voorzien van veel lichtinval. De woonkamer grenst aan de eetkeuken en wordt opgesierd door o.a. een gashaard die geplaatst is bij het zitgedeelte, tevens is er een erker aangebouwd welke voorzien is van sunscreens. Vanuit de woonkamer heeft u middels endsuitedeuren toegang tot de leefkeuken.

LEEFKEUKEN
De leefkeuken heeft dezelfde luxueuze afwerking als de woonkamer, is zeer ruim van opzet en biedt u tevens toegang door middel van openslaande deuren naar het terras. In de royale eetkeuken treft u o.a. een werkeiland aan met onderkasten, een 4-pits gaskookplaat met 1-wokbrander, een koelkast, een magnetron, een oven, een vaatwasser, een dubbele RVS-spoelbak, een afzuigkap, een natuurstenen werkblad met achterwand en volop bergruimte in de boven- en onderkasten. Naast dit volledige aanbod heeft u nog volop ruimte voor het plaatsen van een eethoek.

BIJKEUKEN
De bijkeuken is o.a. voorzien van de aansluiting voor de wasapparatuur en een halfverdiepte bergkast met daarin de unit voor de vloerverwarming. De vloer is betegeld en de wanden zijn gedeeltelijk betegeld waarboven afgewerkt met stucwerk. Ook het plafond is afgewerkt met stucwerk. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de achtertuin en de inpandige garage.

INPANDIGE GARAGE
De garage is uitgerust met een elektronisch bedienbare overheaddeur met afstandbediening, een uitstortgootsteen, de unit voor de stofzuiginstallatie, verwarming en een drietal loopdeuren.

1E VERDIEPING
OVERLOOP
De royale overloop is te bereiken middels een vaste trap en geeft toegang tot vier slaapkamers, de badkamer, het toilet en een inbouwkast. De vloer is bedekt met vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk

TOILET
Het separate toilet beschikt over een wandcloset en een fontein. Zowel de vloer als wanden zijn betegeld, het plafond is uitgevoerd met systeempanelen en inbouwspots.

BADKAMER
Deze enorme badkamer is voorzien van compleet, luxe sanitair. Hierbij kunt u o.a. denken aan een hoekbad (duo), inloopdouche met zitgedeelte, wastafel met meubel voorzien van granieten werkblad en een designradiator. De badkamer is voorzien van hoogwaardig tegelwerk op zowel de vloer als op de wanden en het plafond is met systeempanelen afgewerkt. Ter optimalisering van het comfort is de badkamer uitgerust met vloerverwarming.

SLAAPKAMER 1
Deze slaapkamer is voorzien van een royale inloopkast met kleedruimte. De vloer is bedekt met vloerbedekking, de wanden en plafond zijn afgewerkt met stucwerk.

SLAAPKAMER 2/3/4
De afwerking van de slaapkamers is gelijk aan de afwerking van slaapkamer 1. Daarnaast beschikt slaapkamer 2 over een aansluiting voor een wastafel, slaapkamer 3 over een wastafel met meubel en slaapkamer 4 over een aan de voorzijde gelegen loggia.

BERGRUIMTE
Op de overloop treft u een bergruimte aan waarin de opstelling voor de Cv-ketel (Atag Blauwe Engel) en de unit voor de mechanische ventilatie is geplaatst.

TUIN
De tuin is rondom de woning gelegen en uitgevoerd met een terras, een grasveld, verschillende bloemborders, beklinkerde looppaden, geheel omheind met een hekwerk en voorzien van een beregeningsinstallatie. De oprit vanaf de Scheiweg is afsluitbaar middels een elektronisch bedienbare poort.

KANTOORRUIMTE EN KANTINE
De ruimtes zijn opgetrokken in spouw en het dak is bedekt met bitumineuze dakbedekking. De begane grondvloer is uitgevoerd met beton. De gehele ruimte beschikt over houten kozijnen met isolerende beglazing. De ruimte wordt verwarmd middels een Atag Blauwe Engel II Cv-ketel. De vloer is deels bedekt met vloerbedekking en deels betegeld. De wanden zijn deels afgewerkt met spachtelputz en deels gesausd. Het plafond is uitgevoerd met systeemplaten en inbouwspots.
De zéér representatieve kantoorruimte beschikt over de volgende indeling:
- een representatieve entree met toiletruimte inclusief douche en vloerverwarming;
- een kantine met volwaardige keukeninrichting en vloerverwarming;
- een kantoorruimte met vloerverwarming, endsuitedeuren en een schuifpui;
- een showroom met vloerverwarming, een schuifpui, een afzuigsysteem en een inbouwkastenwand met meterkast;
- een workshopruimte met open keuken en lichtstraat;
- een portaal met een inbouwkast;
- een toiletruimte;
- een geheel betegelde badkamer met ligbad, een douchegelegenheid, een designradiator en een wastafel;
- een kantoorkamer;
- toegang tot de bedrijfshal.

WERKPLAATS
De werkplaats is opgetrokken uit stalen staanders en spanten waartussen spouwmuren zijn
opgemetseld. De vloer is uitgevoerd met beton, het dak met stalen damwandplaten waarop bitumineuze dakbedekking is aangebracht. In het dak is een lichtstraat aangebracht. In de werkplaats zijn persluchtleidingen aanwezig. De vrije hoogte van de werkplaats bedraagt ca. 2,90 meter.
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning met loods
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2005
Woonoppervlakte  :  600 m²
Perceeloppervlakte  :  2.378 m²
Inhoud  :  940 m³
Totaal aantal kamers  :  17
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • DSC05047
 • DSC05048
 • DSC05055
 • DSC05056
 • DSC05057
 • DSC05065
 • DSC05069
 • DSC05076
 • DSC05077
 • DSC05081
 • DSC05082
 • DSC05107
 • DSC05094
 • DSC05098
 • DSC05102
 • DSC05110
 • DSC05044
Contactgegevens:


Laagveld 26, 5707 GS Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: www.eijkemans.nl