• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Overzicht:
ALGEMEEN
Dit pand heeft een unieke centrumligging en is in gebruik geweest als winkelruimte met bewoning. Wilt u deze opknapper geheel gaan bewonen of wenst u een combinatie winkel-/woonruimte, in…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Woning met kantoor/praktijk
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1964
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  120 m²
Perceeloppervlakte  :  225 m²
Inhoud  :  255 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Zuid, 8.50 x 15 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
ALGEMEEN
Dit pand heeft een unieke centrumligging en is in gebruik geweest als winkelruimte met bewoning. Wilt u deze opknapper geheel gaan bewonen of wenst u een combinatie winkel-/woonruimte, informeer dan naar de mogelijkheden! Het betreft een pand wat geheel modernisering dient te worden daar het geheel niet voldoet aan de huidige eisen van wooncomfort. Het beschikt over een diepe achtertuin op het zuiden gelegen. Gelegen nabij hartje centrum, met alle dorpsvoorzieningen op loopafstand! En bent u voornemens het pand voor detailhandel te gebruiken, dan bent u gegarandeerd van een hoge attentie vanwege de ligging aan de doorgangsweg richting Boekel en Handel.

VRAAGPRIJS
€ 155.000,00 kosten koper.

AFMETINGEN
Inhoud object : ca. 255 m³
Woonoppervlakte : ca. 120 m²
Perceelsoppervlakte 225 m²
(waarvan tuin ca.15.00 meter diep – ca. 8.50 meter breed = ca. 130 m²
Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

LOCATIE
Een unieke locatie doordat het op loopafstand van hartje centrum van Gemert met parkeergelegenheid in de directe omgeving. In de nabije omgeving bevinden zich o.a. winkels, kantoren, horeca, scholen, theater de Eendracht, sportvelden en woningen.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zondermeer goed te noemen. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich de bushalte. Tevens gunstig gelegen( op enkele minuten rijden) nabij uitvalswegen richting o.a. de N272 (richting Boxmeer), N 279 (richting 's-Hertogenbosch) en N616 (richting Veghel).

PARKEERGELEGENHEID
Volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

ENERGIELABEL
Het voorlopig energielabel van de woning betreft F. Dit voorlopig energielabel heeft geen officiële status. Het is bedoeld als kennismaking met het energielabel. Lees meer op www.energielabel.nl/ woningen.

OMSCHRIJVING
De woon-/winkelruimte is met bakstenen in spouw opgetrokken. Het dak is gedekt met betonpannen, geïsoleerd met Unidek dakisolatieplaten. De kapconstructie is uitgevoerd met hout. De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn uitgevoerd met beton. De woning wordt verwarmd door middel van gevelkachels op gas gestookt. Voorzien van kunststof raam- en deurkozijnen met isolerende beglazing.

Indeling
Woonkamer in open verbinding met de keuken waarin een gedateerde keukenopstelling aanwezig is met een losse koelkast, een afzuigkap en een losstaand 4-pits gaskookstel. De vloer is bedekt met zeil
De wanden zijn met hout afgetimmerd en het plafond met houten schroten.
De verdieping is met een vaste trap bereikbaar vanuit de aanbouw en is een openzolderruimte waarop een slaapkamer is gecreëerd. De zolderruimte heeft natuurlijke lichtinval door 2 dakramen in het dak en 1 draai-/kiepraam in de zijgevel.

De serre beschikt eveneens over kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing. Het dak is gedekt met kunststof dubbelwandige polyester dakplaten. Wandafwerking deels gemetselde muren en deels gipsplaten. Hierin is de warmwater boiler met een inhoud van 100 liter van het bouwjaar 2013 geplaatst. Ook zijn hier de witgoedaansluitingen aanwezig.

De aanbouw aan de achterzijde van de woning is met bakstenen in spouw opgetrokken. Het dak is gedekt met gebakken pannen, geïsoleerd met Unidek dakisolatieplaten. De vloer is uitgevoerd met beton. In de aanbouw zijn de douche- en toiletruimte aanwezig waarvan de wanden zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met stucwerk. Ook bevindt zich in de aanbouw de trapopgang naar de eerste verdieping.
De diepe achtertuin is op het zuiden gelegen en heeft een afmeting van ca. 15.00 meter diep en
ca. 8.50 meter breed.

Kenmerken:
Soort woning  :  Woning met kantoor/praktijk
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1964
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  120 m²
Perceeloppervlakte  :  225 m²
Inhoud  :  255 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  1
Tuin  :  Zuid, 8.50 x 15 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • DSC07778
 • DSC07296
 • DSC07784
 • DSC07785
 • DSC07795
 • DSC07297
 • DSC07779
 • DSC07777
 • Plattegrond
Contactgegevens:


Laagveld 26, 5707 GS Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: www.eijkemans.nl