• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Bemmerstraat 8 BEEK EN DONK

Dit bedrijfsobject is verkocht
Overzicht:
Grondprijs € 250.000,00 k.k. verhoogd met prijs aannemingsovereenkomst € 175.000,00 incl. btw

PRIJZEN
Aankoop grond met een oppervlakte van 2.970 m².
€ 250.000,00 kosten koper.
Aa…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Verkocht
Opp bedrijfshal  :  250 m²
Bouwjaar  :  2016
Perceeloppervlakte  :  3.000 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Aanbouw, opp 205 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Grondprijs € 250.000,00 k.k. verhoogd met prijs aannemingsovereenkomst € 175.000,00 incl. btw

PRIJZEN
Aankoop grond met een oppervlakte van 2.970 m².
€ 250.000,00 kosten koper.
Aannemingsovereenkomst ruwbouw halfvrijstaande woonboerderij exclusief installaties en exclusief bedrijfsgebouw en bijgebouw. Voor bouwomschrijving verwijzen wij u naar de brochure.
€ 175.000,00 inclusief btw.

Uniek bedrijfsobject combinatie wonen/werken!
De authentieke halfvrijstaande woonboerderij, het achterhuis, wordt in ruwbouw opgeleverd volgens de impressie welke in deze brochure is opgenomen, echter exclusief technische installaties en exclusief bijgebouwen. De staat van aflevering, o.a. gebruikte materialen, is als bijlage opgenomen. De indeling van de halfvrijstaande woonboederij is bespreekbaar.

Het toegestaan een separaat bedrijfsgebouw te realiseren met een maximale vloeroppervlakte van ca. 250 m² en een extra bijgebouw (garage) met een maximale vloeroppervlakte van ca. 100 m². De voormalige agrarische, achtergelegen bedrijfsgebouwen zijn reeds gesloopt. Bij de oplevering wordt een bodem- en grondwaterrapportage aangeleverd

De bestemming van het te koop aangeboden object is "bedrijf" waardoor de eigenaar van het pand een bedrijf moet exploiteren. De gemeente Laarbeek staat welwillend tegenover het wijzigen van de bestemming bedrijf naar de bestemming wonen. Hiervoor dient een reguliere bestemmingsplan procedure te worden gevolgd en de landschapsinvesteringsregeling is hierbij van toepassing. Dit is mogelijk middels het indienen van een principe verzoek bij de gemeente Laarbeek.
Een geweldige kans voor u als ondernemer om in een nieuwbouw project het wonen en werken te combineren!

AFMETINGEN BVO
Inhoud halfvrijstaande woonboerderij, achterhuis ca. 660 m³
Vloeropp. begane grond ca. 119 m² BVO
Vloeropp. verdieping ca. 86 m² BVO
Perceeloppervlakte 2.970 m²

Te realiseren separaat bedrijfsgebouw max. 250 m²
Te realiseren separaat bijgebouw (garage) max. 100 m²

Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

LOCATIE
Object is gelegen op bedrijventerrein De Bemmer, zijnde A2 locatie (uitlooplocatie) tussen de N279 (Broekdalerbaan) en de Bosscheweg, in het noordoosten van het dorp Beek en Donk. De Bossscheweg scheidt het bedrijventerrein van het Wilhelminakanaal. Bedrijventerrein Bemmer is gelegen in de regio Brainport (het gebied ten oosten van Eindhoven) en is een belangrijke regio van de Nederlandse economie. Het ligt op grensvlak Noordoost-Brabant en Zuidoost-Brabant.

BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Bemmer is ontsloten via de provinciale weg 279 (N279), dit is een belangrijke verkeersader en is de noord-zuidverbinding tussen een aantal belangrijke grote plaatsen. Deze provinciale weg, met een lengte van ruim 70 kilometer, loopt van noord naar zuid door de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg. Deze weg verbindt de A2 bij 's-Hertogenbosch via de plaatsen Veghel, Helmond, Beek en Donk, Asten, Meijel en de Napoleonsbaan (N273) met Horn. Goede aansluitingen op de A50. Het object is op 5 autominuten gelegen van de dorpskern van Beek en Donk en 10 autominuten van de dorpskern van Veghel.

OMSCHRIJVING
Voor de impressie van de buitenkant van de halfvrijstaande woning, het achterhuis, wordt verwezen naar de brochure. Hierin zijn geen wijzigingen aan te brengen. De indeling is wel bespreekbaar. Voor de bouwomschrijving verwijzen wij naar de bijlagen waarin dit gedetailleerd is opgenomen.
Wat betreft de verplicht te realiseren, separate bedrijfsruimte en eventueel te plaatsen bijgebouw (garage), hiervoor dient een omgevingsvergunning aangevraagd te worden bij de gemeente Laarbeek conform het bepaalde in het vigerende bestemmingsplan.
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Verkocht
Opp bedrijfshal  :  250 m²
Bouwjaar  :  2016
Perceeloppervlakte  :  3.000 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Woonruimte  :  Woonruimte aanwezig, Aanbouw, opp 205 m²
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • DSC07800
 • Voorgevel
 • Achtergevel
 • Linkergevel
 • Plattegrond begane grond
 • Plattegrond verdieping
Contactgegevens:


Laagveld 26, 5707 GS Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: https://www.eijkemans.nl