• Funda in business
  • VastgoedCert
  • VBO
  • REV
  • nrvt
  • Tegova

U bent hier :

Overzicht:
ALGEMEEN
Dit pand is uitermate geschikt voor detailhandel doeleinden en biedt u uitstekende commerciële mogelijkheden. Het is gelegen op een A-locatie van Gemert, in dé winkelstraat van hartje Gem…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkelruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp winkelruimte  :  370 m²
Perceeloppervlakte  :  370 m²

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
ALGEMEEN
Dit pand is uitermate geschikt voor detailhandel doeleinden en biedt u uitstekende commerciële mogelijkheden. Het is gelegen op een A-locatie van Gemert, in dé winkelstraat van hartje Gemert. Het object beschikt over een winkelruimte, twee magazijnruimten, een inpandige kantoorkamer, kantine met pantry en een toilet. De totale vloeroppervlakte bedraagt maar liefst ca. 370 m². De winkel heeft een grote frontbreedte met in het midden twee toegangsdeuren. Ideaal voor het presenteren van uw bedrijfsactiviteiten. U wordt gezien!

HUURPRIJS
Prijs op aanvraag

AFMETINGEN
Winkelruimte, twee magazijnruimten, inpandige kantoorkamer en kantine 370 m².

LOCATIE
Deze representatieve winkelruimte is gelegen in het hart van het centrum van Gemert. U profiteert van een zeer hoge passantenstroom van de direct nabij gelegen winkels zoals o.a. Zeeman, Blokker, Hema, Kruidvat, Durlinger en Scapino. Daarnaast treft u in de nabije omgeving meerdere horeca- gelegenheden aan.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zondermeer goed te noemen. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich de bushalte van lijn 121 (Uden-Gemert). Uitvalswegen richting N272 (richting Boxmeer), N 279 (richting 's-Hertogenbosch), N616 (richting Veghel) zijn op enkele minuten rijden gelegen.

PARKEERGELEGENHEID
In de directe nabijheid is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig, blauwe zone.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Centrumgebied Gemert 2012" van de gemeente Gemert – Bakel. Hierin heeft het de bestemming "Centrum A". Hierin is de bestemming detailhandel en winkel ondersteunende dienstverlening.

GLOBALE OMSCHRIJVING
Een zeer royale winkelruimte met aan de voorzijde veel daglicht vanwege de grote frontbreedte, uitgevoerd met glazen puien. In het midden zijn twee glazen toegangsdeuren geplaatst. Het plafond is uitgevoerd met systeemplaten, de verlichting geschiedt middels inbouw tl-armaturen.
De magazijnruimten bieden volop bergruimte op de aanwezige bergschappen. Ook hier is het plafond uitgevoerd met systeemplaten en het magazijn wordt verlicht door middel van opbouw
tl-armaturen.

De huidige inrichting kan van verhuurder worden overgenomen, hierover dienen separate afspraken te worden gemaakt.
Kenmerken:
Soort object  :  Winkelruimte
Type  :  Winkelruimte
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp winkelruimte  :  370 m²
Perceeloppervlakte  :  370 m²
Contactgegevens:


Laagveld 26, 5707 GS Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: https://www.eijkemans.nl