• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Havenweg 17 a AARLE-RIXTEL

Huurprijs € 27.000 per jaar

Overzicht:
ALGEMEEN
Zeer representatieve en multifunctioneel bedrijfscomplex gelegen op een unieke zichtlocatie bestaande uit bedrijfshal ca. 395 m² met een groot inpandig kantoorgedeelte ca. 380 m² en een r…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp bedrijfshal  :  395 m²
Bouwjaar  :  1992
Perceeloppervlakte  :  4.000 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
ALGEMEEN
Zeer representatieve en multifunctioneel bedrijfscomplex gelegen op een unieke zichtlocatie bestaande uit bedrijfshal ca. 395 m² met een groot inpandig kantoorgedeelte ca. 380 m² en een riant buitenterrein. Perceelsoppervlakte ca. 1.000 m².
Optioneel: extra oppervlakte buitenterrein ter grootte van ca. 2.800 m².

Hoogwaardig afwerkingsniveau en instap klaar opgeleverd. Buitenterrein is omheind, afsluitbaar en biedt volop parkeergelegenheid, opslagruimte en mogelijkheden tot laden en lossen. Gesitueerd aan de Zuid-Willemsvaart aan een drukke doorgangsweg waardoor wordt geprofiteerd van een hoge passantenstroom. U wordt zeker gezien!

AFMETINGEN
Kantoor bgg. : ca. 190 m²
Kantoor 1e verd. : ca. 190 m²
Bedrijfshal : ca. 395 m²
Doorrijhoogte : ca. 4.50 m¹
Perceelsoppervlakte : ca. 1.000 m²

Huurprijs € 27.000,00 per jaar exclusief BTW, gas, water en elektra

Optioneel:
Extra buitenterrein : ca. 2.800 m²
Huurprijs op aanvraag

BEREIKBAARHEID
Perfecte ontsluiting waardoor bereikbaarheid als perfect is te betitelen. Verbindingswegen A270, de A67 en A50 zijn op ca. 15 autominuten afstand gelegen. Daarnaast is er perfecte ontsluiting zowel richting Someren als Veghel. De afstand naar het centrum van Helmond is ca. 3 km. Het centrum van Aarle-Rixtel op ca. 5-10 loopminuten gelegen.

OMSCHRIJVING
INPANDIG KANTOOR
Kantoorgedeelte beschikt over airco-, telefoon-, brand en alarminstallatie. Voorzieningen aanwezig voor netwerkbekabeling. Kantoorgedeelte wordt verwarmd met radiatoren, aangesloten op HR Nefit-ecoline ketel.

ENTREE
Royale entree met garderobenis, een vaste trapopgang naar de eerste verdieping en de meterkast. De meterkast is uitgerust met 3 x 35 ampère en hierin zijn de gasmeter, de alarm- en brandmeldinstallatie geplaatst. De vloer is bedekt met tegels, de wanden zijn afgewerkt met schoonmetselwerk en het plafond met systeemplaten waarin tl-armaturen zijn verwerkt.

TOILET
Bestaande uit een heren- en damestoilet en een wastafel. Vloer als wanden zijn betegeld en plafond is afgewerkt met systeemplaten.

PROVISIEKAST
Geschikt voor opslag.

KANTOOR-/DIRECTIEKAMER, 3 KANTOORRUIMTEN EN EEN RECEPTIERUIMTE
Wanden gemetseld opgetrokken, vloeren afgewerkt met vloerbedekking en zeil, systeemplaten plafond. Tl-armaturen voor de verlichting in plafond aangebracht. Kantoor wat aan rechtervoorzijde van het pand is gelegen beschikt over een pantry.

EERSTE VERDIEPING
OVERLOOP
Via een hardhouten trap toegankelijk. De vloer is betegeld, de wanden zijn afgewerkt met stucwerk (spachtelputz) en het plafond met kunststof schroten, waarop lichtarmaturen aanwezig zijn.

KANTOORRUIMTE GELEGEN AAN VOORZIJDE VAN HET OBJECT
De vloer is voorzien van tapijttegels, de muren zijn gemetseld opgetrokken en het plafond is afgewerkt met gipsplaten. Tevens aan de voorzijde gelegen is een vergaderruimte. De afwerking is gelijk aan die van de kantoorruimte.

GROTE KANTOORRUIMTE
Grote kantoorruimte met twee dakkapellen. De vloer is betegeld, de wanden zijn opgetrokken met metselwerk en het plafond is afgewerkt met schroten.

C.V. RUIMTE
In de c.v. ruimte is een HR Nefit-ecoline HR ketel geplaatst.

TOILET
Toilet voorzien van wandcloset en fontein. De vloer en wanden zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met kunststof schroten.

BEDRIJFSHAL
De bedrijfshal is opgetrokken met gemetselde muren waarop stalen wandbeplating is aangebracht. De entresol is uitgevoerd met gestort beton. Het dak is gedekt met golfplaten, geïsoleerd met Dupanel dakisolatieplaten. De doorrijhoogte bedraagt ca. 4,50 meter¹.

OPTIONEEL: BUITENTERREIN ca. 2.800 m²
Het riante buitenterrein is uitermate geschikt voor opslag van materialen en biedt volop parkeergelegenheid. Het terrein is verhard met betonnen klinkers, omheind en afsluitbaar. Ook zijn aan de voorzijde van het object nog een 6-tal parkeerplaatsen gelegen.
Kenmerken:
Soort object  :  Bedrijfsruimte
Type  :  Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Opp bedrijfshal  :  395 m²
Bouwjaar  :  1992
Perceeloppervlakte  :  4.000 m²
Ligging  :  Bedrijventerrein
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • DSC03695
 • DSC03696
 • DSC03698
 • DSC03700
 • DSC03701
 • DSC03702
 • DSC03703
 • DSC03704
 • DSC03705
Contactgegevens:


Laagveld 26, 5707 GS Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: https://www.eijkemans.nl