Vorige | Volgende

Rechteloop 15 GEMERT

Huurprijs € 1.500 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Deze onder moderne architectuur te bouwen bedrijfshal ca. 240 m² met kantoor ca. 52 m² maakt onderdeel uit van een nieuwbouwplan wat wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Smartpark te Gemert, een uitstekende uitvalsbasis voor uw onderneming. Een eigentijds complex met een prachtige uitstraling waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat!
U heeft gratis parkeergelegenheid op eigen terrein, geheel verhard. Aanvaarding na
oplevering nieuwbouw, medio eerste kwartaal 2019.

AFMETINGEN
Bedrijfshal ca. 15,5 m x ca. 15,5 m ca. 240 m²
Doorrijhoogte ca. 6.00 m¹
Kantoor, entree, toilet, pantry ca. 52 m²
Overheaddeur hoogte-breedte ca. 5.00 m ¹ - ca. 6.00 m¹
Perceelsoppervlakte ca. 650 m²
Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

HUURPRIJS
€ 1.500,00 per maand exclusief btw.

BEDRIJVENTERREIN SMART PARK GEMERT, STRATEGISCH DE SLIMSTE LOCATIE OM TE ONDERNEMEN
Smartpark is een bedrijventerrein met een parkachtige uitstraling van circa twintig hectare in Gemert. Slim, toekomstgericht, duurzaam en voorzien van alle faciliteiten en services om een bedrijf succesvol te kunnen ontwikkelen. Midden in Brainport en grenzend aan de Agrifood Capital regio Noordoost-Brabant. In een gemeente met een doordachte en succesvolle economische agenda die aansluit bij de "Economische agenda de Peel 2016-2020". In een groene omgeving, in een dorp van formaat, met alle voorzieningen in de buurt. Waar het ook nog eens prettig wonen en leven is.

Hightech, mobiliteit, gezondheid, design en agrifood; de marktleiders in deze sectoren bevinden zich allemaal in clusters in een cirkel rondom Smartpark Gemert, op slechts een klein halfuur rijden! Vanuit Smartpark Gemert kunt u als toeleverancier, of als afnemer, dus letterlijk alle kanten op.

Verspreid over Zuidoost-Brabant liggen tal van innovatieve thematische clusters. Denk aan de Hightech Campus, de Brainport Innovation Campus en TU/e Campus in Eindhoven, Science Park in Son, de Automotive Campus, Food Tech Park en de Groene Campus in Helmond, Foodpark Veghel, Health Valley in Nijmegen, Grow Campus in 's-Hertogenbosch, Life Science Pivot Park in Oss, Greenport Venlo. Smartpark Gemert ligt er midden tussenin en dat biedt u als ondernemer unieke kansen om vanuit een centrale positie zaken te doen met bedrijven in de verschillende clusters.

WERKEN IN GEMERT
Het bedrijfsleven van de gemeente Gemert-Bakel staat bekend om zijn betrokkenheid bij de eigen gemeenschap en in de regio. Er hebben zich veel enthousiaste ondernemers in de gemeente gevestigd, variërend van (internationale) spelers van formaat tot de kleine lokaal bekende ondernemers.

Samen met hen en met de andere gemeenten uit De Peel werkt de gemeente Gemert-Bakel aan een adaptieve economie. Hierin wordt de inzet van de vele partijen in De Peel gebundeld richting dezelfde 'stip aan de horizon', en gevlochten tot een netwerk dat gezamenlijk tot een economisch slagvaardige regio leidt.

De Peel is een drager van de Brainport regio waar concrete actie hoog in het vaandel staat. Praktische toepassing van nieuwe vindingen en daar nieuwe bedrijvigheid uit genereren, is een kracht van De Peel die van oudsher heeft bijgedragen aan de welvaart. De Peel maakt het in Brainport, dat is de ambitie van de regio. Om hier invulling aan te geven, wordt er nauw samengewerkt aan het creëren van toegevoegde waarde door inzet van technologische innovatie en design, waar mogelijk gekoppeld aan de uitgangspunten van circulaire economie. Om de economie in De Peel integraal én gestructureerd te ontwikkelen, wordt er ingezet op ontwikkeling binnen drie domeinen waarbinnen concrete actielijnen zijn geformuleerd:
1. Business & Innovation – Bedrijvigheid, Ondernemerschap en Innovatie
2. People – Arbeidsmarkt en Onderwijs
3. Basics – Ondernemers- en Vestigingsklimaat

INDELING
Entree met pantry en meterkast.
Toiletruimte met wandcloset.
Kantoorruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
Aanvang bouw 2018, oplevering medio 1e kwartaal 2019
Bouwaard materialen en constructies
Bestaande bouw
Constructie : staal
Vloer begane grond : beton vloer met monolithische afwerking
Buitengevel kantoor : stucwerk
Buitengevel bedrijfshal : geïsoleerde sandwichpanelen
Kozijnen/ramen : aluminium
Dak : geïsoleerd plat dak met kunststof dakbedekking
Isolatie : volledig isolatiepakket, vloer, wanden en dak

Toegang bedrijfshal : elektrisch bedienbare overheaddeur en loopdeur. Ook toegang
vanuit kantoorgedeelte
Buitenterrein : geheel verhard met betonnen klinkers
Aanwezige installaties
Verwarmingsinstallatie : geheel voorzien van vloerverwarming
Elektronische installatie : uitgebreide installatie aanwezig
TL-verlichting : aanwezig
Centraal afzuigsysteem : aanwezig
Riolering : aangesloten
Waterleidingnet : aangesloten
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
240 m²
Perceel
650 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object