• Funda in business
 • VastgoedCert
 • VBO
 • REV
 • nrvt
 • Tegova

U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Scheidingsweg 5 MOOK

Deze woning is verkocht onder voorbehoud
Overzicht:
Wonen op een unieke locatie in een karakteristiek vrijstaand landhuis met aanbouw/serre? Dan is dit uw kans!
Het landhuis beschikt over mooie authentieke elementen zoals o.a. draailuiken met luikb…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Landhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1924
Ligging  :  Aan bosrand
Woonoppervlakte  :  170 m²
Perceeloppervlakte  :  3.350 m²
Inhoud  :  735 m³
Totaal aantal kamers  :  9
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Aan te leggen, zuidwest, 25 x 51 m
Overige ruimte  :  toilet, gang, berging

Toon volledige kenmerken »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Wonen op een unieke locatie in een karakteristiek vrijstaand landhuis met aanbouw/serre? Dan is dit uw kans!
Het landhuis beschikt over mooie authentieke elementen zoals o.a. draailuiken met luikbeslag, een houten trapopgang naar de eerste en tweede verdieping met vide en de plavuizen vloer in de hal. Door de vele ramen profiteert u overal in huis van natuurlijke lichtinval. U kunt genieten van de grote, volop privacy biedende bostuin met volwassen beplanting die geheel rondom het landhuis is gelegen. De woning is een opknapper zodat u de mogelijkheid heeft uw eigen sfeer in het landhuis te brengen.
Het landhuis bevindt zich op een zeer unieke locatie tegen het natuurgebied Mookerhei maar is ook nabij het centrum van Mook gelegen. Je kunt heerlijk dwalen over de Mookerheide en het vroegere landgoed met oud jachtslot en parkbos. Hier vind je de prachtige heide die in augustus prachtig bloeit, omringd door bos en akkers. De heide wordt begraasd door schapen en runderen. Enkele ruige graslandjes op het landgoed worden extensief beheerd. Door het hele gebied lopen twee geopaden, een regionale MTB-route, ruiterpaden en menroute en verschillende wandelroutes.

VRAAGPRIJS
€ 565.000,00 kosten koper.

AFMETINGEN
Inhoud landhuis met aanbouw/serre incl. kelder : ca. 735 m³
Woonoppervlakte : ca. 170 m²
Perceelsopperlvakte : ca. 3.350 m²

OMSCHRIJVING
Het vrijstaand landhuis met serre is gebouwd omstreeks 1924. Het heeft een authentieke uitstraling mede door de houten trapopgang naar de eerste en tweede verdieping met vide, de luiken en de plavuizen halvloer. De begane grondvloer is met uitzondering van de woonkamer uitgevoerd met gestort beton. De vloeren van de eerste en tweede verdieping zijn uitgevoerd met hout. De muren zijn in spouw met bakstenen opgetrokken en het dak is gedekt met pannen, houten dakbeschot. Voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. De verwarming geschiedt middels radiatoren aangesloten op de Intergas HRE-verwarmingsketel van het bouwjaar 2016. Warm water wordt verkregen met een boiler aangesloten op genoemde ketel. Voor het gas wordt een propaangastank gehuurd met een inhoud van 1.000 liter. Riolering middels een septictank.

INDELING
HAL
U betreedt de woning via de hal met haar authentieke elementen zoals de houten trapopgang en de plavuizen vloer. Vanuit de hal kunt u ook via een trap naar de kelder.

LEEFKEUKEN MET SERRE
De leefkeuken is voorzien van een oude eiken inbouwkeuken met diverse apparatuur en wordt vergroot door de aangebouwde serre, geheel uitgevoerd met glas. Hierdoor profiteert u in de keuken van volop daglicht en een mooi uitzicht op de tuin. De vloer is betegeld, de wanden zijn deels betegeld, deels stucwerk en deels metselwerk. Het plafond is uitgevoerd met vezelplaten.
De serre, leefkuil, staat in open verbinding met de keuken. Deze beschikt over een houtkachel en een tv aansluiting.

WOONKAMER
De woonkamer beschikt over veel natuurlijke lichtinval door de vele ramen en de dubbele openslaande tuindeuren. Voorzien van een schouw met houtkachel. De vloer is van gedeeltelijk betegeld en gedeeltelijk uitgevoerd met hout, de wanden en het plafond zijn afgewerkt met stucwerk voorzien van een stuclijst en een ornament bij de lamp.

KANTOORKAMER
De kantoorkamer heeft ook grote raampartijen waardoor het ook in deze kamer heerlijk vertoeven is met uitzicht op de tuin.

DOUCHERUIMTE
De doucheruimte beschikt over een douche en een wastafel. De vloer is betegeld, de wanden zijn deels betegeld en deels uitgevoerd met stucwerk. Plafond stucwerk.

BIJKEUKEN EN TOILET
De wanden zijn deels betegeld en deels uitgevoerd met stucwerk. Het toilet beschikt over een toilet en een fonteintje. De vloer is betegeld, de wanden zijn deels betegeld en deels stucwerk.

EERSTE VERDIEPING
Deze verdieping beschikt over een overloop met bergkast, vier slaapkamers en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchefunctie, twee wastafels en een toilet. De vloer is betegeld, de wanden zijn deels betegeld en deels afgewerkt met stucwerk en het plafond is afgewerkt met houten schroten.

TWEE VERDIEPING
De tweede verdieping is een grote open zolderkamer. Natuurlijke lichtinval door een dakraam. De vloer is bedekt met vloerbedekking, de wanden zijn uitgevoerd met houten schroten en boardplaten.
Kenmerken:
Soort woning  :  Landhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1924
Ligging  :  Aan bosrand
Woonoppervlakte  :  170 m²
Perceeloppervlakte  :  3.350 m²
Inhoud  :  735 m³
Totaal aantal kamers  :  9
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Aan te leggen, zuidwest, 25 x 51 m
Overige ruimte  :  toilet, gang, berging
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • DSC09568
 • DSC09572
 • DSC09599
 • DSC09576
 • DSC09587
 • DSC09592
 • DSC09593
 • DSC09574
 • DSC09586
 • DSC09577
 • DSC09578
 • DSC09579
 • DSC09580
 • DSC09582
Contactgegevens:


Laagveld 26, 5707 GS Helmond
Telefoon: 0492-371337
E-mail: info@eijkemans.nl
Internet: https://www.eijkemans.nl