Vorige | Volgende

Stationsplein 30 B,C Deurne

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

TE KOOP/TE HUUR Royale commerciële ruimte(n), ca. 250 m², te realiseren in nieuwbouwcomplex De Watertoren, gesitueerd te midden van cultuur en natuur. Het gebouw krijgt een robuust karakter en er wordt gebruik gemaakt van bouwmaterialen van een hoogwaardige kwaliteit. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Optioneel is het verwarmen en koelen via airco units, daardoor kunt u voorbereid zijn op een gasloze toekomst! Door te spelen met grote gevelopeningen en dichte vullingen ontstaat een gevarieerd beeld waarbij elke gevel anders is. Het pand heeft een hoge attentiewaarde, u wordt gezien!
De plint met de commerciële ruimte wordt uitgevoerd met grote raampartijen, ideaal voor
de presentatie voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarnaast geniet u van volop natuurlijke lichtinval. Het object is uitermate geschikt voor spoorgerelateerde detailhandel, dienstverlening en horeca in de vorm van café/cafetaria of bar.
Optie: Het is mogelijk de ruimte te splitsen in 2 delen.

Unieke ligging aan het station, op loopafstand van de levendige en zeer complete dorpskern van Deurne met vele winkels, horeca, sportfaciliteiten, cultuur, scholen etc.

Het object is uitermate geschikt als beleggingsobject!

VLOEROPPERVLAKTE
Commerciële bedrijfsruimte : ca. 250 m²
Bovenstaande oppervlakte is indicatief berekend en mag niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

KOOPPRIJS
€ 350.000,00 kosten koper te vermeerderen met btw.
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verkoop.
De btw verleggingsregeling wordt toegepast.

HUURPRIJS
€ 2.950,00 per maand exclusief btw.


OPLEVERINGSNIVEAU
Bouwjaar 2019
Bouwaard materialen en constructies
Bestaande bouw
Bouwaard : traditionele bouwconstructie
Vloer begane grond : betonvloer
Vloer verdieping : beton
Gevels : metselwerk in combinatie met steenstrips
Buitenkozijnen, -ramen, -deuren : hardhout, dekkend geschilderd
Plafond : beton (verdiepingsvloer)
Isolatie : volledig isolatiepakket, vloer, wanden en dak

Aanwezige installaties
Verwarmingsinstallatie : voor rekening koper
Elektronische installatie : meter en voorbereidingen aanwezig

Buitenterrein/parkeerterrein
Bij de commerciële ruimte behoren 2 nader aan te wijzen parkeerplaatsen. Daarnaast is er volop parkeergelegenheid rondom het complex.

INDELING
Het object is gelegen op de begane grond van het appartementencomplex.

EIGENDOMSINFORMATIE
Gemeente Sectie Complex-
aanduiding Appartements-
index
Deurne N 2953-A 15

DE WATERTOREN, EEN NAAM VAN HISTORISCHE OORSPRONG
Om passerende stoomlocomotieven van water te kunnen voorzien was er op het stationsemplacement van Deurne een watertoren aanwezig. De oude watertoren bevond zich nabij de vijver. Deze vijver maakt onderdeel uit van de ontwikkeling van het complex. Vanuit cultuurhistorie en noodzakelijke waterbergingscapaciteit blijft deze watervoorziening grotendeels gehandhaafd. In de zuidgevel van het gebouw wordt de oude watertoren in baksteenreliëf aangebracht als verwijzing naar de oude watertoren en de verbinding met de vijver.
De Watertoren, een project dat vorm heeft gekregen door de samenwerking tussen
Bots Bouwgroep en More for You.
WONEN EN WERKEN IN DEURNE
Deurne is een goede locatie om te ondernemen, maar zeker ook een fijne locatie om te wonen en te leven. Deurne, is een mooie gemeente in een snel groeiende regio gelegen in de Brainport, een innovatieve toptechnologieregio van wereldformaat.
Er hebben zich veel enthousiaste ondernemers in de gemeente gevestigd. Zij hebben zich verenigd in ondernemersvereniging Ondernemend Deurne. Daarmee heeft Deurne één gezamenlijke vereniging die de belangen van alle ondernemers behartigt. De gemeente Deurne gaat graag met ondernemers en ondernemende Deurnenaren in gesprek. Daarom organiseren zij maandelijks een inloopmoment op de bedrijventerreinen. Ondernemers kunnen dan binnenlopen om in gesprek te gaan over hun plannen, problemen of uitdagingen.
De gemeente Deurne telt in totaal ca. 32.000 inwoners en heeft het oude perfect weten te combineren met het nieuwe. Er zijn nog veel historische gebouwen te vinden, zoals o.a. het kasteel gelegen aan het Haageind. Aansluitend aan de oude kern zijn diverse moderne woonwijken gebouwd. Van daaruit ben je zo in het landelijke en groene buitengebied. Een bekende persoonlijkheid in Deurne was de heer Hub van Doorne, oprichter van de Van Doorne's Aanhangwagenfabriek en later Van Doorne's Automobielfabriek (DAF).
Deurne heeft zich ontwikkeld tot een zeer aantrekkelijk streekcentrum. Zo beschikt Deurne onder andere over scholen voor basis en voortgezet onderwijs, een NS station, een cultureel centrum, vele sportverenigingen waaronder een hockeyvereniging, vele horecagelegenheden, te veel om op te noemen. Ook zijn er vele mooie plekken waar je recreatief kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Kortom een heerlijke leef gemeente waar u volop kunt genieten!

BESTEMMING
Naam bestemmingsplan : Bestemmingsplan Stationsplein 30 en
Tramstraat 2
Enkelbestemming : Gemengd
Vastgesteld door de gemeenteraad op : 15 mei 2018
De voor 'Gemengd' aangewezen gronden zijn bestemd:
a. dienstverlening, uitsluitend op de begane grond;
b. spoorgerelateerde detailhandel': uitsluitend op de begane grond;
c. horeca in de vorm van café/cafetaria of bar uitsluitend op de begane grond;
d. beroep aan huis;
e. tuinen, erven en terreinen;
f. groenvoorzieningen;
g. wegen, paden en parkeervoorzieningen;
h. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals entreeruimten en bergingen ten behoeve van wonen, nutsvoorzieningen en waterhuishoudkundige voorzieningen.
Bron: Gemeente Deurne
Koper dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

BEREIKBAARHEID
Het complex De Watertoren bevindt zich op een unieke locatie, direct aan het station van Deurne. Het station heeft een zeer goede verbinding tussen het traject Eindhoven-Venlo. Het ligt in het Zuidelijk deel, even buiten het levendige centrum van Deurne. De locatie heeft een hoge attentiewaarde.
Op loopafstand te bereiken bevindt zich de levendige dorpskern met een diversiteit van winkels, horecagelegenheden, NS kantoren, dienstverlening, middelgrote Midden- en Kleinbedrijven en woningen.
Het object is goed bereikbaar. Op loopafstand zijn meerdere busverbindingen gelegen en het NS centraal station. De verbindingsweg N270 richting Helmond/Eindhoven en Venlo is binnen enkele minuten te bereiken. Hetzelfde geldt voor de verbindingsweg N604 richting Gemert.

KOOPVOORWAARDEN
NOTARIS
Door koper te bepalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
De koper dient bij de ondertekening van de koopovereenkomst aan de verkoper een bankgarantie af te geven of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING
Aanvaarding medio november/december 2019.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar.

HUURVOORWAARDEN
HUURBETALING
Huur maandelijks vooruit per automatische incasso.

SERVICEKOSTEN
Verhuurder levert niet de diensten van gas, water en elektra. Er zijn afzonderlijke meters geplaatst zodat de financiële afwikkeling voor deze diensten rechtstreeks door huurder zal worden voldaan aan de leverende nutsbedrijven.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar

OPZEGTERMIJN
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

AANVAARDING
Aanvaarding medio november/december 2019.

ZEKERHEIDSSTELLING
De huurder dient bij de ondertekening van de huurovereenkomst aan de verhuurder een bankgarantie af te geven of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 3 maanden huursom (inclusief servicekosten en btw indien van toepassing).

HUURINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks "Alle huishoudens" 2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

KAMER VAN KOOPHANDEL
Aanlevering uittreksel inschrijving Kamer van Koophandel.

AAN TE LEVEREN GEGEVENS
Huurder dient een legitimatiebewijs en een omzetbelastingnummer te kunnen verstrekken.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van standaard model ROZ met bijzondere voorwaarden.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. In dat geval zal de overeengekomen kale huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Goedkeuring opdrachtgever.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Nieuwbouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
250 m²
In units vanaf
250 m²
Perceel
250 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Deurne
Sectie
N
Indexnummer
15
Perceel
2953
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object