Eijkemans Bedrijfsmakelaardij vindt de juiste locatie voor uw bedrijf, of u nu koopt of huurt.
Als u op zoek bent naar een bedrijfslocatie, dit kan zijn een kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte of bouwgrond, dan is het verstandig om de hulp in te roepen van Eijkemans Bedrijfsmakelaardij, dé deskundige, gecertificeerde aankoopmakelaar bedrijfsmatig vastgoed. Eijkemans is een vastgoed specialist die de bedrijfsmarkt door en door kent en helpt u als onafhankelijke aankoop en aanhuur makelaar op professionele wijze met het kopen of huren van een geschikt bedrijfsobject.

Door u als klant eerst te leren kennen en vragen te stellen over uw bedrijfsstrategie en visie, komen wij al snel tot de kern van bedrijfsprocessen en weten wij met verrassende adviezen en initiatieven te komen.  “Als je niet weet wat een organisatie beweegt, kan je niet adviseren” aldus Marco Eijkemans.

Totaaladvisering

Ook bekijkt Eijkemans alle facetten van hetgeen met de aan te kopen of de te huren bedrijfsonroerende zaak te maken heeft. Immers alle facetten tezamen  - o.a. ruimtelijke ordening, wet- en regelgeving, vergunning, bouwkundig, fiscaal, financieel etc. – vormen samen dé sleutel tot vastgoed succes.

Wij staan objectief naast u en denken, zoeken en beoordelen vanuit uw doelstellingen. Zo vinden wij het beste object, op de beste locatie, voor de beste prijs voor u. Wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij onder het genot van een kop koffie kennis met u maken.