• Funda in business
  • VastgoedCert
  • VBO
  • REV
  • nrvt
  • Tegova

U bent hier :

Al jaren de makelaar voor bedrijven

In ons aanbod

 

Bedrijfsmakelaardij

Eijkemans Bedrijfsmakelaardij is een actieve organisatie gespecialiseerd in bedrijfsmatig en landelijk vastgoed. Onder leiding van Marco Eijkemans, met ruim 25 jaar ervaring in het vak, beschikt Eijkemans Bedrijfsmakelaardij over een team van ervaren medewerkers dat u graag adviseert op het gebied van bedrijfshuisvesting in de ruimste zin van het woord. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede bedrijfslocatie is voor het succes van uw onderneming.

Het kantoor onderscheidt zich door een uiterst professionele en doelgerichte dienstverlening waarbij zij u begeleiden bij het hele traject van aan- en verkoop en huur- en verhuur van vastgoed. Ook voor een deskundig opgemaakt taxatierapport bent u hier aan het goede adres. Door kennis van de regionale bedrijfsmarkt, de specialistische werkwijze en de actieve marktbenadering wordt zeer resultaatgericht gewerkt. Er wordt gewerkt op basis van een win-win filosofie.

De deskundigheid van de makelaars/taxateurs blijkt uit lidmaatschap van de vakgroep Bedrijfsmatig vastgoed van de brancheorganisatie VBO en het feit dat zij staan ingeschreven in het register VastgoedCert en het register SCVM met inschrijvingen in de kamers Bedrijfsmatig vastgoed, Landelijk vastgoed en Wonen.

Kortom, een kantoor met een no-nonsense mentaliteit waar betrouwbaarheid en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Net dat stapje extra, maakt Eijkemans Bedrijfsmakelaardij uniek!