• Funda in business
  • VastgoedCert
  • VBO
  • REV
  • nrvt
  • Tegova

U bent hier :

Aankoop & Aanhuur

Eijkemans Bedrijfsmakelaardij is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van bedrijfsonroerende zaken voor het MKB en voor de agrarische sector. In onze dienstverlening staat ú centraal. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede bedrijfslocatie is voor het succes van uw onderneming. Onze jarenlange ervaring, vakinhoudelijke expertise en regionale marktkennis staan garant voor een optimaal resultaat!

Waarschijnlijk heeft u zelf al een goed beeld van wat u zoekt. Toch kan het lastig zijn om uw wensen te vertalen naar een duidelijk zoekprofiel. Daarom begint het zoeken via Eijkemans Bedrijfsmakelaardij altijd met een persoonlijke kennismaking. Samen met u formuleren en interpreteren wij alle belangrijke gegevens in een programma van eisen. Alleen zo kunnen wij met u meedenken en actief voor u op zoek gaan naar een voor u geschikt object.

Door het samen screenen en vaak letterlijk bekijken van het aanbod komen wij uiteindelijk uit op een kleine selectie objecten. Onze makelaars zetten voor deze objecten alle feiten, voor- en nadelen duidelijk op een rij zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Vervolgens onderhandelen wij voor u over alle voorwaarden, waaronder de koop- of huurprijs.

Zijn u en de aanbieder het eens geworden, dan kan de koop- of huurovereenkomst worden opgesteld. Wij controleren deze nauwgezet en nemen alles met u door. En al lijkt het meeste werk gedaan na het ondertekenen van de overeenkomst, de transactie is wat ons betreft pas rond als u de sleutels in handen hebt. Dus ook bij oplevering zijn wij erbij om samen met u te controleren of alles volgens afspraak geregeld is.

Meer weten?

Heeft u een vraag omdat iets niet helemaal duidelijk is of wilt u weten wat voor u van toepassing is? Stel hier uw vraag en krijg op werkdagen binnen 1 dag een reactie.