• Funda in business
  • VastgoedCert
  • VBO
  • REV
  • nrvt
  • Tegova

U bent hier :

Verkoop & verhuur

Eijkemans Bedrijfsmakelaardij is gespecialiseerd in de aankoop, verkoop, aanhuur en verhuur van bedrijfsonroerende zaken. Of het nu gaat om de brede dienstverlening voor het MKB of voor de agrarische sector, bij Eijkemans Bedrijfsmakelaardij bent u aan het juiste adres. In onze dienstverlening staat ú centraal. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een goede bedrijfslocatie is voor het succes van uw onderneming. Onze jarenlange ervaring, vakinhoudelijke expertise en regionale marktkennis staan garant voor een optimaal resultaat!

Verkopen of verhuren vraagt om een makelaar die uitstekend op de hoogte is van de regionale vastgoedmarkt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij deze markt door en door en baseren wij onze bemiddeling op kennis en professionaliteit, waardoor onze bedrijfsmakelaars in staat zijn u met visie te adviseren en te begeleiden. Wij werken aan de hand van een persoonlijke opname van het object en bespreken vervolgens met u het plan van aanpak.

Het plan van aanpak gaat in op de prijsbepaling, doelgroep, marketing en bevat ook een courtagevoorstel. Besluit u het object via Eijkemans Bedrijfsmakelaardij te verkopen of verhuren, dan stemmen wij het plan verder met u af. Wij brengen het object onder de aandacht bij ons uitgebreide netwerk en de bepaalde doelgroep. Dit doen wij door o.a. een gratis plaatsing van uw pand op de website van Eijkemans met toevoeging van een PDF-brochure, plattegrond en optioneel met visuals en/of 3d afbeeldingen. Maar ook door plaatsing op o.a. de sites Funda en/of Funda in Business, via brochures, raampresentaties, projectborden, advertenties en dergelijke.

Uiteraard vertegenwoordigen wij ook uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze en bespreken alles met u. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen. Wij zijn er voor u tot en met de begeleiding van een correcte oplevering. Dat is wat wij bedoelen met ‘Van verkoopopdracht tot sleuteloverdracht’.

Meer weten?

Heeft u een vraag omdat iets niet helemaal duidelijk is of wilt u weten wat voor u van toepassing is? Stel hier uw vraag en krijg op werkdagen binnen 1 dag een reactie.