Vorige | Volgende

Dommel 15 Gemert

Huurprijs € 2.415 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Een vrijstaande bedrijfsruimte welke is voorzien van een royale bedrijfshal en inpandig kantoorruimten en kantine. De bedrijfshal heeft een oppervlakte van maar liefst 580 m² en beschikt over voldoende daglichttoetreding. Er zijn maar liefst vier overheaddeuren aanwezig in het bedrijfsgedeelte.
De kantoorruimten welke zijn gelegen op de begane grond en de verdieping beschikken over veel daglichttoetreding. Op de begane grond is eveneens een toilet en een ruime kantine gelegen.
Het royale buitenterrein is volledig verhard en omheind. Afsluitbaar middels een elektrisch bedienbare poort.
Neem vrijblijvend contact op voor het plannen van een bezichtiging.

AFMETINGEN
Bedrijfshal : ca. 580 m²
Kantoor, kantine en archief : ca. 70 m²

Bovenstaande oppervlakten zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

HUURPRIJS
€ 2.415,00 exclusief btw, water, gas en elektra.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur. De btw-verleggingsregeling wordt toegepast.

INDELING
BEDRIJFSHAL
De hal is systematisch gebouwd in 1998. De hal is opgetrokken uit betonelementen en deels aan de buitenzijde bedekt met baksteen. Het dak is gedekt met geïsoleerde, geprofileerde aluminium platen. De vloer is uitgevoerd met beton. De hal is voorzien van krachtstroom, Tl-armaturen en twee elektrisch bedienbare overheaddeuren met een vrije doorrijhoogte van ca. 4,20 meter en twee handmatig bedienbare overheaddeuren met een vrije doorrijhoogte van 3,50 meter.

KANTOORRUIMTE EN KANTINE
De ruimtes zijn opgetrokken in spouw en het dak is bedekt met bitumineuze dakbedekking. De begane grondvloer is uitgevoerd met beton en de 1e verdiepingsvloer met hout. Het gebouw is voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Een representatieve ruimte die beschikt o.a. over een kantoorgedeelte, doucheruimte, toiletruimte met wastafel, kantine met volwaardige keukeninrichting en bergruimte waarin de CV-opstelling (Vaillant HR, van het bouwjaar 2000) met weersafhankelijke regeling is geplaatst. Tevens beschikt de gehele kantoorruimte en kantine over vloerverwarming en mechanische ventilatie. De ruimte op de 1e verdieping is eventueel ook te gebruiken als kantoorruimte.

LOCATIE
Gunstig gelegen op bedrijventerrein Wolfsveld ten Noordoosten van de dorpskern van
Gemert. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door vestiging van kleine en middelgrote bedrijven in combinatie met kantoren en bedrijfswoningen

BEREIKBAARHEID
De bedrijfshal heeft een goede bereikbaarheid ten opzichte van de provinciale ontsluitingswegen N277, N272 en N279. Daarnaast zijn de rijks snelwegen A73 en A50 binnen ca. 15 autominuten bereikbaar. Op loopafstand zijn de bushalten lijn 25 (richting NS-station Helmond) en lijn 122 (richting NS-station Eindhoven) gelegen.

BESTEMMING
Naam bestemmingsplan : Bedrijventerrein Wolfsveld 2010
Enkelbestemming : Bedrijf – 1
Dubbelbestemming : Waarde – Archeologie
Vastgesteld door de gemeenteraad op : 30-09-2010

Bron: Ruimtelijke Plannen
Huurder dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over
het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

HUURVOORWAARDEN
HUURBETALING
Huur maandelijks vooruit per automatische incasso.

HUURPERIODE
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

AANVAARDING
Op korte termijn mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
De huurder dient bij de ondertekening van de huurovereenkomst aan de verhuurder een bankgarantie af te geven of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 3 maanden huursom (inclusief servicekosten en btw indien van toepassing).

HUURINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks "Alle huishoudens" 2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Verhuurder levert niet de diensten van gas, water en elektra. Er zijn afzonderlijke meters geplaatst zodat de financiële afwikkeling voor deze diensten rechtstreeks door huurder zal worden voldaan aan de leverende nutsbedrijven.

KAMER VAN KOOPHANDEL
Aanlevering uittreksel inschrijving Kamer van Koophandel.

AAN TE LEVEREN GEGEVENS
Huurder dient een legitimatiebewijs en een omzetbelastingnummer te kunnen verstrekken.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van standaard model ROZ met bijzondere voorwaarden.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. In dat geval zal de overeengekomen kale huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Goedkeuring opdrachtgever.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
580 m²
In units vanaf
580 m²
Perceel
1.241 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object