Vorige | Volgende

Everbest 2 Beek en Donk

Vraagprijs € 1.500.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Opvallend royale en degelijk gebouwde MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSHAL met WERKPLAATS en INPANDIG KANTOOR op ZICHTLOCATIE. De bedrijfshal heeft een totale afmeting van 40.00 x 50.00 meter, de werkbare hoogte bedraagt 6.00 meter. Daarnaast beschikt het object over een riant buiten- en achter terrein. Volop PARKEERGELEGENHEID op eigen terrein.
Het object is gelegen op het relatief grootschalig bedrijventerrein "De Bemmer" te Beek en Donk, wat zich kenmerkt door een gevarieerd aanbod bedrijven. Gunstig gelegen nabij uitvalswegen richting Den Bosch (PW205 /N279), Eindhoven, Venlo.

Afmetingen
Kantoorruimte begane grond ca. 130 m²
Kantoorruimte verdieping ca. 130 m²
Bedrijfshal ca. 1.850 m²
Perceelsoppervlakte 3.213 m²

Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

Vraagprijs
Vraagprijs € 1.500.000,00
kosten koper te vermeerderen met btw

Kantoorgedeelte
In de entree is de meterkast geplaatst. Deze is uitgerust met voldoende groepen en krachtstroom.
Het gehele kantoor is gelijk qua afwerking. De vloeren zijn betegeld, de wanden zijn uitgevoerd met schoonmetselwerk en de plafonds zijn afgewerkt met systeemplaten.
Het toilet grenst aan de entree en is voorzien van een wastafel. Eveneens grenzend aan de entree treft u drie kantoorruimten aan.
De pantry is voorzien van een keukenblok met boven- en onderkasten. De kantine is zeer ruim van opzet en voorzien van mechanische ventilatie.
In het kantoorgedeelte zijn twee toiletten en een douche aanwezig.
Het kantoorgedeelte is tevens voorzien van airco. Via een trap kun je vanuit het kantoorgedeelte de bedrijfshal betreden.

Multifunctionele bedrijfshal
In de bedrijfshal is een gedeelte in gebruik als werkplaats. De bedrijfshal is afgewerkt met een vloeistof dichte vloer. Daglicht middels drie lichtkoepels. De hal is toegankelijk via twee grote overheaddeuren, waarvan er één elektrisch bedienbaar is. Er is een brandhaspel geplaatst.

Werkplaats
De werkplaats wordt verwarmd met gasheaters. De werkplaats is toegankelijk middels 2 overheaddeuren waarvan er één elektrisch bedienbaar is. Voorzien van krachtstroom en luchtleidingen. In de werkplaats is een overstort gootsteen en een brandhaspel geplaatst.

Buitenterrein
Het buitenterrein is verhard met betonnen klinkers en biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Laarbeek valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Bestemmingsplan Kom Beek en Donk” dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 12 december 2012.
Op grond van artikel 4 van de bestemmingsregels is de enkelbestemming van het object: “Bedrijventerrein” met maatvoering ‘Maximum bouwhoogte: 10m’.
 De voor ‘Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- het uitoefenen van industriële en ambachtelijke bedrijven en groothandelsbedrijven, voorzover deze bedrijven voorkomen in de categorieën 2, 3.1 en 3.2 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten;- het uitoefenen van bestaande bedrijven uit categorie 1 van de Lijst van Bedrijfsactiviteiten,- kantoren, in de vorm van onzelfstandige kantoren;- het wonen in een bedrijfswoning;- bedrijfsgebouwen;- bijgebouwen ten behoeve van de bedrijfswoning;- bouwwerken geen gebouwen zijnde;- verkeers- en parkeervoorzieningen;- groenvoorzieningen;- waterbergings- en infiltratievoorzieningen, waterpartijen en watergangen;- doeleinden van openbaar nut.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Functies
bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg

Details

Ligging
bedrijventerrein, overig
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
1993
Bouwperiode
tot 1906
In aanbouw
nee

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte
1850 m²
Bedrijfsruimte kantoor oppervlakte
260 m²
Terrein oppervlakte
3213 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object