Vorige | Volgende

GEMERT

Prijs op aanvraag 

Bewaar object

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit pand is uitermate geschikt voor detailhandel doeleinden en biedt u uitstekende commerciële mogelijkheden. Het is gelegen op een A-locatie van Gemert, in dé winkelstraat van hartje Gemert. Het object beschikt over een winkelruimte, twee magazijnruimten, een inpandige kantoorkamer, kantine met pantry en een toilet. De totale vloeroppervlakte bedraagt maar liefst ca. 370 m². De winkel heeft een grote frontbreedte met in het midden twee toegangsdeuren. Ideaal voor het presenteren van uw bedrijfsactiviteiten. U wordt gezien!

HUURPRIJS
Prijs op aanvraag

AFMETINGEN
Winkelruimte, twee magazijnruimten, inpandige kantoorkamer en kantine 370 m².

LOCATIE
Deze representatieve winkelruimte is gelegen in het hart van het centrum van Gemert. U profiteert van een zeer hoge passantenstroom van de direct nabij gelegen winkels zoals o.a. Zeeman, Blokker, Hema, Kruidvat, Durlinger en Scapino. Daarnaast treft u in de nabije omgeving meerdere horeca- gelegenheden aan.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zondermeer goed te noemen. Op enkele minuten loopafstand bevindt zich de bushalte van lijn 121 (Uden-Gemert). Uitvalswegen richting N272 (richting Boxmeer), N 279 (richting 's-Hertogenbosch), N616 (richting Veghel) zijn op enkele minuten rijden gelegen.

PARKEERGELEGENHEID
In de directe nabijheid is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig, blauwe zone.

BESTEMMING
Het object is gelegen in het bestemmingsplan "Centrumgebied Gemert 2012" van de gemeente Gemert – Bakel. Hierin heeft het de bestemming "Centrum A". Hierin is de bestemming detailhandel en winkel ondersteunende dienstverlening.

GLOBALE OMSCHRIJVING
Een zeer royale winkelruimte met aan de voorzijde veel daglicht vanwege de grote frontbreedte, uitgevoerd met glazen puien. In het midden zijn twee glazen toegangsdeuren geplaatst. Het plafond is uitgevoerd met systeemplaten, de verlichting geschiedt middels inbouw tl-armaturen.
De magazijnruimten bieden volop bergruimte op de aanwezige bergschappen. Ook hier is het plafond uitgevoerd met systeemplaten en het magazijn wordt verlicht door middel van opbouw
tl-armaturen.

De huidige inrichting kan van verhuurder worden overgenomen, hierover dienen separate afspraken te worden gemaakt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
370 m²
In units vanaf
370 m²
Perceel
370 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object