Vorige | Volgende

Kanaaldijk N.W. 21 Helmond

Huurprijs € 800 per maand

Bewaar object

Omschrijving

NOG SLECHTS ÉÉN LUXE KANTOORRUIMTE TE HUUR!
Het kantorencentrum is gelegen op een unieke zichtlocatie in Helmond, het heeft een hoge attentiewaarde. Het NS station en het stadscentrum zijn op loopafstand gelegen.

Het kantorencentrum is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over 7 royale kantoorkamers,
een centraal middenplein waar gezamenlijk kan worden geluncht, vergaderruimte, keuken, toiletgroepen en een garderobe. Het kantorencomplex is uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven en ZZP-ers. In 2017 is het complex geheel gerenoveerd. Elke kantoorkamer beschikt over veel natuurlijke lichtinval door de aanwezige ramen welke een riant uitzicht geven. Een locatie met een zeer hoge passantenstroom waardoor uw bedrijf wordt gezien.
Kortom, werken in het kantorencomplex aan de Kanaaldijk N.W. is elke dag met plezier
naar je werk gaan!

HUURPRIJS
Vaste all-in huurprijs kantoorkamer 2
€ 800,00 per maand exclusief BTW.

AFMETINGEN
De vloeroppervlakte van kantoorruimte 2 is ca. 65 m²
Bovenstaande oppervlakte is indicatief berekend en mag niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.
LOCATIE
Gelegen in het centrum van Helmond. De omgeving kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van bedrijven en woningen o.a. De Cacaofabriek, Vlisco, Bioscoop Pathé Helmond, Museum Helmond / kasteel, diverse horeca. Het stadscentrum en het NS station zijn op loopafstand gelegen.

BEREIKBAARHEID
Gelegen aan doorgaande weg Someren – Helmond – Aarle-Rixtel – Beek en Donk – Veghel – Den Bosch. Helmond Centraal Station is op ca. 10 minuten te voet gelegen, de bushalte is op loopafstand gelegen. De N270 (Deurne-Eindhoven) is op korte afstand gelegen, de A67 en A50 zijn op ca. 20 autominuten afstand gelegen.

Parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het energielabel van het kantorencomplex betreft label C.

OMSCHRIJVING
Nog één kantoorruimte te huur. Vanuit het trappenhuis komt u op het middenplein, waar de gezamenlijke keuken, toiletten, garderobe en vergaderruimte zich bevinden. Daarnaast beschikt het centrum over een dakterras. Alle kantoorkamers liggen centraal aan het middenplein. Het kantorencomplex is in 2017 geheel gerenoveerd. De kantoorkamers zijn alle voorzien van airco en meerdere ramen waardoor u profiteert van veel natuurlijk daglicht.

INCLUSIEF LEVERING EN DIENSTEN
• gas, water en elektra;
• internet, dit betreft glasvezel van leverancier E-Quest;
Huurder is verplicht deze internetdienst af te nemen van Verhuurder;
• het éénmaal per week schoonmaken van het gehuurde en de overige gezamenlijke ruimten;
• het wassen van de ramen aan de binnenzijde en aan de buitenzijde;
• onderhoud van het buiten- en parkeerterrein;
• koffiemachine met warmwater voorziening exclusief koffiebonen, thee etc. Dus exclusief de verbruiksgoederen. De verbruiksgoederen worden centraal ingekocht en per het aantal werknemers in rekening gebracht bij huurder;
• internetaansluiting (glasvezel) en telefonie aansluiting (Voips Hosted), echter de gebruiks- en abonnementskosten voor de provider van telefonie zijn voor rekening van huurder.

GEZAMENLIJK GEBRUIK
Huurder krijgt naast het gebruik van de gehuurde kantoorkamer het gezamenlijk gebruik met de
overige huurders van de entree, het middenplein, de toiletruimten en de keuken voorzien van vaatwasser, koelkast en vriezer.

RECLAME UITING
Eén gezamenlijke reclame uiting waarover vaste afspraken bestaan en waar huurder aan is gehouden wanneer hij deel neemt aan de gezamenlijke reclame uiting. Eventuele reclame belasting is niet in de huurprijs inbegrepen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
65 m²
Perceel
65 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen
Energielabel
Klasse C
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object