Vorige | Volgende

Kanaaldijk N.W. 21 Helmond

Huurprijs € 325 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Het kantorencentrum is gelegen op een unieke zichtlocatie in Helmond, het heeft een hoge attentiewaarde. Het NS station en het stadscentrum zijn op loopafstand gelegen.

Gelegen op de eerste verdieping en beschikt over 7 royale kantoorkamers,
een centraal middenplein waar gezamenlijk kan worden geluncht, vergaderruimte, keuken, toiletgroepen en een garderobe. Het kantorencomplex is uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven en ZZP-ers. In 2017 is het complex geheel gerenoveerd. Elke kantoorkamer beschikt over veel natuurlijke lichtinval door de aanwezige ramen welke een riant uitzicht geven. Een locatie met een zeer hoge passantenstroom, uw bedrijf wordt gezien!

Kortom, werken in het kantorencomplex aan de Kanaaldijk N.W. is elke dag met plezier naar je werk gaan!

AFMETINGEN
Kantoorruimte 6 ca. 52 m²

Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

HUURPRIJS EXCL BTW, WATER, GAS EN ELEKTRA
Kantoorruimte 6 € 528,00
Telefoon/datakosten € 30,00

Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur. De btw verleggingsregeling wordt toegepast.

SERVICEKOSTEN EXCLUSIEF BTW
Kantoorruimte 6 € 375,00

Indeling
Vanuit het trappenhuis komt u op het middenplein, waar de gezamenlijke keuken, toiletten, garderobe en vergaderruimte zich bevinden. Daarnaast beschikt het over een dakterras. Alle kantoorkamers liggen centraal aan het middenplein. Het kantorencomplex is in 2017 geheel gerenoveerd. De kantoorkamers zijn alle voorzien van airco en meerdere ramen waardoor u profiteert van veel natuurlijk daglicht.

GEZAMENLIJK GEBRUIK
Huurder krijgt naast het gebruik van de gehuurde kantoorkamer het gezamenlijk gebruik met de overige huurders van de entree, het middenplein, de toiletruimten en de keuken voorzien van vaatwasser, koelkast en vriezer.

RECLAME UITING
Eén gezamenlijke reclame uiting waarover vaste afspraken bestaan en waar huurder aan is gehouden wanneer hij deel neemt aan de gezamenlijke reclame uiting. Eventuele reclame belasting is niet in de huurprijs inbegrepen.

LOCATIE
Gelegen in het centrum van Helmond. De omgeving kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van bedrijven en woningen. Het NS- station is op loopafstand gelegen. Helmond Centraal Station is op ca. 10 minuten te voet gelegen, de bushalte is op loopafstand gelegen. De N270 (Deurne-Eindhoven) is op korte afstand gelegen, de A67 en A50 zijn op ca. 20 autominuten afstand gelegen.

ENERGIELABEL
Het energielabel van het kantorencomplex betreft label C.

Voorzieningen
Verhuurder verzorgt onderstaande diensten:
• gas, water en elektra;
• internet, dit betreft glasvezel van leverancier E-Quest. Huurder is verplicht deze internetdienst af te nemen van verhuurder;
• het éénmaal per week schoonmaken van de gehuurde ruimte en de overige gezamenlijke ruimten;
• het wassen van de ramen aan de binnenzijde en aan de buitenzijde;
• onderhoud van het buiten- en parkeerterrein;
• koffiemachine met warmwater voorziening exclusief koffiebonen, thee etc. Dus exclusief de verbruiksgoederen. De verbruiksgoederen worden centraal ingekocht en per het aantal werknemers in rekening gebracht bij huurder;
• internetaansluiting (glasvezel) en telefonie aansluiting (Voips Hosted), echter de gebruiks- en abonnementskosten voor de provider van telefonie zijn voor rekening van huurder.

PARKEERGELEGENHEID
Gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Helmond valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Helmond West-Houtsdonk” dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 11 mei 2010.

Op grond van artikel 3 van de bestemmingsregels is de enkelbestemming van het object: “Bedrijf” met dubbelbestemming '’Waarde – Archeologie’’, lettertekenaanduiding – kantoor (K) en specifieke vorm van bedrijf -1 (sb-1).

De voor "Bedrijf" aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1': bedrijven in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, inclusief bij de bedrijven behorende en daaraan ondergeschikte kantoren;

g. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor': tevens zelfstandige kantoren;
h. aan huis gebonden beroepen;
i. leidingen en openbare nutsvoorzieningen;

met bijbehorende (bedrijfs)gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, tuinen en erven, groenvoorzieningen, water, wateropvang- en infiltratievoorzieningen, wegen, parkeervoorzieningen, paden en overige verhardingen.

Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl
Huurder dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg

Details

Voorzieningen
airco, inbouwarmaturen, te openen ramen
Ligging
overig
Bouwjaar
1963
Bouwperiode
tot 1906
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
250

Energie

Index
1.16
Klasse
C

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
32 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object