Vorige | Volgende

Kerkstraat 9 Aarle-Rixtel

Bewaar object
Deze woning is verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Bent u op zoek naar een object wat vele mogelijkheden biedt?
Dan is dit object zeer zeker een bezichtiging waard! Het pand is door de laatste gebruikers als horecaobject geëxploiteerd, waarvoor het zeer geschikt is. Zo is in het pand een café gevestigd met een grote en kleine zaal, een keuken, toiletgroep en tuin. Ook beschikt het object over een bovenwoning. Maar het object biedt u méérdere gebruiksmogelijkheden. Zo is het uitermate geschikt voor het wonen en werken te combineren door bijvoorbeeld een beroep aan huis.
Wij nodigen u dan ook uit voor een vrijblijvende bezichtiging zodat ook u overtuigd raakt van de vele mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

AFMETINGEN
Café ca. 150 m²
Grote zaal ca. 140 m²
Kleine zaal ca. 45 m²
Bovenwoning ca. 550 m²
Perceelsoppervlakte 878 m²
Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

VRAAGPRIJS
€ 495.000,00 kosten koper.
De vraagprijs is inclusief inventaris á € 45.000,00.

LOCATIE
Gelegen in het centrum van Aarle-Rixtel. De omgeving kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod van woningen, winkels, horeca, de kerk en een dorpsplein met kiosk. Direct aan de linkerzijde van het pand is supermarkt MCD gevestigd. Het centrum van Helmond is op ca. 5-10 autominuten gelegen.

Indeling
Op de begane grond bevind zich het café, de garderobe, toiletruimte, feestzaal, kleine zaal, keuken en magazijn. Het café is voorzien van laminaat, wanden van gedeeltelijk lambrisering en stucwerk en het plafond is ook voorzien van stucwerk. In de garderobe ligt een vloer betegeld met natuursteen en wandenzijn voorzien van stucwerk en een schroten plafond. Het dames- en heren toilet zijn beide voorzien van betegelde wanden en vloeren. De feestzaal heeft een houten dansvloer en de rest van vloer van de zaal is van beton. De wanden zijn voorzien van houten lambrisering waarboven schoonmetselwerk en een ribben plafond.
De kleine zaal heeft een loopdeur naar de tuin.
De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. In het magazijn bevinden zich twee CV-ketels en een afzuiginstallatie.

Op de verdieping is een bovenwoning gelegen met twee dakterrassen. De woning is te benaderen aan de zijkant van het pand. De woonkamer is voorzien van nieuwe laminaatvloer en een schouw voor een houtkachel. De wanden en plafond zijn van stucwerk. De keuken is recentelijke vernieuwd. De vloer is betegeld en de wanden behangen. Op de overloop bevinden zich twee inbouwkasten, een kleine slaapkamer, grote slaapkamer en badkamer. De badkamer is voorzien van ligbad, douche, toilet en twee wastafels. Op de tweede verdieping is een cv- en wasruimte, drie slaapkamer en een toilet.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Laarbeek valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Kom Aarle-Rixtel” dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 29 januari 2015.

Op grond van artikel 7 van de bestemmingsregels is de enkelbestemming van het object: “Dienstverlening” met dubbelbestemming '’Waarde – Archeologie 2’’, “functieaanduiding – horeca van categorie 2” en “maatvoering – maximum goothoogte 4m”.

De voor 'Dienstverlening' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

• maatschappelijke dienstverlening;
• zakelijke dienstverlening;
• ter plaatse van de aanduiding 'horeca tot en met categorie 2', de uitoefening van een horecabedrijf van categorie I en/of II met uitzondering van een discotheek en een bar-discotheek;
• het wonen in een bedrijfswoning;
• bedrijfsgebouwen;
• bouwwerken geen gebouwen zijnde;
• verkeers- en parkeervoorzieningen;
• groenvoorzieningen;
• waterbergings- en infiltratievoorzieningen, waterpartijen en watergangen;
• doeleinden van openbaar nut.
Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl
Koper dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933
Daktype
zadeldak
Dakmateriaal
bitumineuze dakbedekking

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
140 m²
Externe bergruimte
30 m²
Bruto inhoud
550 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
5

Energie

Soort verwarming
c.v.-ketel
Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Aarle-Rixtel
Sectie
A
Indexnummer
.
Perceel
2070
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Aarle-Rixtel
Sectie
A
Indexnummer
.
Perceel
2886
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object