Vorige | Volgende

Korenmijt 2 Nabij BEEK EN DONK

Huurprijs € 800 per maand

Bewaar object

Omschrijving

Luxe multifunctionele bedrijfsruimte o.a. geschikt als kantoor, praktijk, sport (fitness) en atelierruimte. Het bestaat uit een tweetal ruimten waarin o.a. een bar, een toiletgroep en een doucheruimte. In de aanbouw is een luxe binnenzwembad gesitueerd. Optioneel wordt aangeboden het betrekken van de carport bij de praktijkruimte waardoor de ruimte wordt vergroot. Tevens is het mogelijk dat het zwembad wordt gedicht waardoor bijvoorbeeld twee fitnessruimten worden gecreëerd met een barretje er tussenin. Ook is het mogelijk dat de aanbouw met het zwembad niet worden gehuurd. Het pand is gelegen op bedrijventerrein "De Bemmer" met gratis parkeergelegenheid .
Zoals aangegeven biedt het pand vele mogelijkheden! Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar!

HUURPRIJS
Ruimte 1 en 2 € 800,00 per maand exclusief BTW, gas, water en elektra.
Ruimte 1,2 en 3 € 1.500,00 per maand exclusief BTW, gas, water en elektra.

AFMETINGEN
Ruimte 1 ca. 42 m²
Ruimte 2 ca. 52 m²
Ruimte 3 ca.72 m²

Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

ENERGIELABEL
Het toegekende energiecertificaat is label A.

PARKEERGELEGENHEID
Op eigen terrein

OMSCHRIJVING
Het gebouw is gebouwd in 2001. De muren zijn met bakstenen in spouw opgetrokken en het dak is met gebakken pannen gedekt. Onderschoten met Opstalan dakisolatieplaten. De constructie is uitgevoerd met stalen spanten, de vloer met beton. Voorzien van hardhouten raam- en deurkozijnen, ramen draai-kiep. Voorzien van twee elektrisch bedienbare, geïsoleerde overheaddeuren. Voorzien van een afzonderlijke HR combiketel van het merkt AWB aangesloten op vloerverwarming en radiatoren. Tevens voorzien van een afzuigsysteem en luchtverversingssysteem

Indeling
Ruimte 1 is gebouwd in 2013. De praktijkruimte is een mooie royale ruimte met veel natuurlijke lichtinval door de twee aanwezige draai-/kiepramen en een schuifpui. De vloer is betegeld met planken motief tegels en voorzien van vloerverwarming. Wanden stucwerk en plafond systeemplaten met inbouwspots.

Ruimte 2 is voorzien van bar, kasten en provisiekast. Tevens is hier de unit van de vloerverwarming geplaatst. Vloer betegeld, wanden deels houten lambrisering en deels stucwerk, plafond systeemplaten met inbouwspots.

Toiletgroep, dames en heren toilet, vrijdragend toilet en urinoir. Vloer en wanden betegeld, plafond kunststof schroten. In het voorportaal is een wasbak geplaatst.

Doucheruimte met inloopdouche en mechanische ventilatie. Vloer en wanden betegeld, plafond systeemplaten met inbouwspots.

Ruimte 3
Ruimte 3 met inpandig zwembad is gebouwd in 2006. De muren zijn met bakstenen in spouw opgetrokken en het dak is met pannen gedekt. Onderschoten met Opstalan dakisolatieplaten. Voorzien van aluminium kozijnen en twee schuifdeuren. Vloer betegeld, wanden stucwerk waarvan één wand is voorzien van een mooie sfeervolle muurschildering, plafond systeemplaten met inbouwspots, inbouw muziekboxen en roosters voor de mechanische ventilatie.

- Prachtig inpandig zwembad met de afmetingen 8.00 x 4.00 meter en een diepte van 1.60 meter;.
- Voorzien van jetstream (tegenstroom);
- Rand zwembad afgewerkt met natuursteen;
- De reiniging van het zwembad geschiedt vol automatisch met het filter-/pompsysteem;
- Automatisch bedienbaar zwembadafdekking;
- Voorzien van zithoek met als sfeervol detail een schouw met gashaard.

Carport
De carport is gebouwd in 2013. Voorzijde open, beide zijmuren metselwerk en de achterzijde is de schuifpui van praktijkruimte 1. Verlichting met inbouwspots. Platdak met bitumineuze dakbedekking. De carport kan worden betrokken bij praktijkruimte 1.

LOCATIE
Het object is gelegen op het bedrijventerrein "De Bemmer" van de gemeente Beek en Donk. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Geschikt voor (middel) grote en (boven) lokale bedrijven. Gelegen in de brainportregio.

BEREIKBAARHEID
Het object is goed bereikbaar via secundaire wegen. Perfecte snelle ontsluiting vanaf en naar de N279. Eveneens gelegen nabij de A50 en A67. Gelegen op het grensvlak Noordoost-Brabant.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoor/praktijkruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
166 m²
In units vanaf
42 m²
Perceel
166 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, Te openen ramen
Energielabel
Klasse A
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object