Vorige | Volgende

Molenwijk 0 ong Boekel

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Exclusieve, riante kavel voor het realiseren van uw vrijstaande droomhuis met bijgebouw! Een locatie waar u volop kunt genieten van privacy en rust. Eveneens zijn de moderne dorpskern van Boekel en de levendige stadskern van Uden op zeer korte afstand gelegen.

Het dossier ligt bij de gemeente Boekel om de huidige bestemming om te zetten naar een woonbestemming. De kavel wordt in huidige staat en dus met haar huidige bestemming aangeboden. De kosten voor het omzetten van de huidige bestemming naar een woonbestemming komen voor rekening van koper.

In een eerdere fase is een kandidaat koper aan de slag gegaan met het wijzigen van de bestemming. Door privé omstandigheden is de verkoop echter niet door gegaan. In de bijlage welke onlosmakelijk onderdeel uitmaakt van de te downloaden brochure is de status van het dossier met betrekking tot het wijzigen van de bestemming te zien.

Voor meer informatie over de bestemmingsplanwijziging kunt u contact opnemen met de heer Hans Stultiens van Drieweg Advies. Zijn contactgegevens zijn onderstaand te zien bij 'vigerende bestemming'.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

AFMETINGEN
Perceel : 11.265 m²

VRAAGPRIJS
€ 230.000,00 kosten koper (6% overdrachtsbelasting).

KOSTENOVERZICHT
- Aankoop bouwtitel € 125.000,00
- Aanpassen bestemmingsplan - Begeleiding Drieweg Advies € 2.000,00
- Overige bijkomende kosten € 5.000,00

* Alle bovengenoemde kosten zijn exclusief btw.
* Legeskosten zijn niet in het kostenoverzicht opgenomen.

Aan bovenstaand kostenoverzicht kunnen geen rechten worden ontleend.

BEREIKBAARHEID
De ligging van de kavel is perfect. Het perceel is landelijk gelegen, waardoor u optimaal geniet van rust en een prachtig uitzicht. Tegelijkertijd is de bereikbaarheid optimaal door de ligging nabij verschillende uitvalswegen zoals de N277 en de N279.
De dorpskern van Boekel is op ca. 5 autominuten van de kavel gelegen en het stadscentrum van Uden is slechts op ca. 15 autominuten vanaf de kavel gelegen.

VIGERENDE BESTEMMING
Naam omgevingsplan : Omgevingsplan: Veegplan 4
Vastgesteld door de gemeenteraad op : 04-05-2020

Bron: Ruimtelijke Plannen
Koper dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Zoals bovenstaand vermeld dient de vigerende bestemming gewijzigd te worden om wonen mogelijk te maken. Voor vragen met betrekking tot het wijzigen van het bestemmingsplan vragen wij u contact op te nemen met de heer Hans Stultiens van Drieweg Advies. info@drieweg.com h.stultiens@drieweg.com

Heeft u vragen omtrent de aankoop van het perceel kunt u contact opnemen met ons kantoor.

KOOPVOORWAARDEN
NOTARIS
Door koper te bepalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
De koper dient bij de ondertekening van de koopovereenkomst aan de verkoper een bankgarantie af te geven of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
11265 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Boekel
Sectie
K
Perceel
691
Oppervlakte
11265 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object