Eijkemans Bedrijfsmakelaardij is een complete dienstverlener in bedrijfsmatig vastgoed, gespecialiseerd in midden- en kleinbedrijf. Een betrouwbaar team, informeel, no-nonsense, assertief en creatief, met kundige makelaars en adviseur. Advies bij verhuur of verkoop van bedrijfsmatig vastgoed, bij de zoektocht naar een bedrijfsobject aankoop en aanhuur maar ook voor vastgoedadvisering en vastgoedconsultancy bent u bij Eijkemans Bedrijfsmakelaardij op het juiste adres.

Het enthousiaste vastgoedteam staat onder leiding van Marco Eijkemans. Marco heeft er samen met zijn deskundige team een dynamisch kantoor van gemaakt met een breed netwerk.

“Gedrevenheid, perfectie en passie zijn kenmerken van Marco Eijkemans. Hij weet als geen ander dat aandacht moet worden besteed aan één van de belangrijkste en kostbaarste pijlers van het bedrijf: het vastgoed! Eijkemans adviseert in brede zin zodat u als ondernemer de tijd heeft om te doen waar u het best in bent: ondernemen. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak is Eijkemans dan ook allesbehalve wat je noemt een “traditionele makelaar” maar een makelaar die kiest voor kwaliteit en tijd maakt voor zijn klant."

Ook voor u

Het speelveld van Eijkemans Bedrijfsmakelaardij ligt vooral in Helmond, Gemert, Someren, Asten en omstreken. Partijen waarmee wij zaken doen? Particuliere eigenaren, midden- en kleinbedrijf, zakelijke dienstverleners, creatieve bedrijven en beleggers weten ons te vinden!

Professioneel

Door middel van opleidingen, certificaten, ervaring en uitgebreide kennis van de lokale markt vormt Eijkemans Bedrijfsmakelaardij dé gesprekspartner van commercieel vastgoed. De deskundigheid van het team blijkt uit lidmaatschap van de brancheorganisatie VBO en inschrijvingen in het register VastgoedCert in de kamers Bedrijfsmatig vastgoed, Landelijk vastgoed en Wonen.

Net dat stapje extra, maakt Eijkemans Bedrijfsmakelaardij uniek.
Graag tot ziens!
 

Marco Eijkemans