Vorige | Volgende

Roer 6 Gemert

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Op unieke zichtlocatie gelegen, hoogwaardig bedrijfscomplex gebouwd in 2009. Bestaande uit een multifunctionele bedrijfshal met showroom en inpandig kantoor, verhard buitenterrein en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object is luxe afgewerkt en wordt turn-key opgeleverd!
In het kantoor profiteert u van veel natuurlijke lichtinval door de vele raampartijen.
Zeer gunstige laad- en losmogelijkheden op het volledig verhard buitenterrein. Perfecte ontsluiting via de N272. Er is sprake van een hoge attentiewaarde en een hoge passantenstroom, u wordt gezien.
Informeer naar de vele mogelijkheden die dit object u bieden en maak een afspraak voor een bezichtiging!

VRAAGPRIJS
€ 670.000,00 kosten koper.

AFMETINGEN (WO = gebruiksoppervlakte)
Showroom en kantoor
Showroom 346,40 m² WO
Kantoor op verdieping 77,00 m² WO
Kantine op verdieping 38,50 m² WO
Bedrijfshal
Bedrijfshal 380,60 m² WO
Entresol op verdieping 103,90 m² WO
Hoogte bedrijfshal 6,69 m¹
1 elektrisch bedienbare overheaddeur hoog/breed
Perceelsoppervlakte 1.141 m²

Bovenstaande oppervlakten zijn door een erkend meetbedrijf berekend en mogen beschouwd worden
als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

OMSCHRIJVING
Het bedrijfscomplex is gebouwd in 2009. Een modern complex met praktisch indeelbare ruimten. De showroom en het kantoorgedeelte profiteren van veel natuurlijke lichtinval. De bedrijfshal is goed bereikbaar via de showroom en het kantoorgedeelte. De locatie heeft goede bevoorradingsmogelijkheden!

OPLEVERINGSNIVEAU
Bouwjaar 2009
Bouwaard materialen en constructies
Bestaande bouw
Fundering : Op staal
Constructie : Staal
Vloer : Beton
Gevels : Geïsoleerde sandwichpanelen
Kozijnen/ramen : Kunststof
Dak : Staalplaten met dakisolatie en een lichtstraat
Isolatie : Vloer, wand en dakisolatie
Buitenterrein : Volledig verhard

Aanwezige installaties
Verwarmingsinstallatie : Vloerverwarming
Elektronische installatie : Krachtstroom 3x40 ampère
TL-verlichting : Aanwezig
Alarminstallatie aanwezig : Ja
Airco-installatie : Aanwezig in kantoorgedeelte
Riolering : Aangesloten
Waterleidingnet : Aangesloten
Brandblusmiddelen : Aanwezig

INDELING
Showroom met kantoor
De showroom is toegankelijk middels een representatieve entree aan de voorzijde van het gebouw. De ruimte profiteert van volop daglicht. Via de prachtige trap welke midden in de showroom is gesitueerd kan de verdieping worden bereikt.

Op de verdieping zijn de kantoorruimten, het archief, de cv ruimte en de kantine gelegen. De royale kantoorkamers zijn praktisch indeelbaar en genieten van veel natuurlijke lichtinval. Vanuit de kantoorruimten, de gang en de kantine is een volledig overzicht over de showroom door de grote glazen puien.

Bedrijfshal
De bedrijfshal betreft een multifunctionele hal geschikt voor vele bedrijfsdoeleinden. Uitgevoerd met een elektrisch bedienbare overheaddeur. De hal is ook toegankelijk via een loopdeur en vanuit de showroom. De hal beschikt over een entresol met een vloeroppervlakte van 103,90 m². Tevens voorzien van een lichtstraat, krachtstroom en een dames- en herentoilet.

PARKEERGELEGENHEID
Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfshal heeft een goede bereikbaarheid ten opzichte van de provinciale ontsluitingswegen N277, N272 en N279. Daarnaast zijn de rijks snelwegen A73 en A50 binnen ca. 15 autominuten bereikbaar. Op loopafstand zijn de bushalten lijn 25 (richting
NS-station Helmond) en lijn 122 (richting NS-station Eindhoven) gelegen.

BEDRIJVENTERREIN 't WOLFSVELD
Gunstig gelegen op bedrijventerrein "Wolfsveld" ten Noord-Oosten van de Dorpskern van Gemert. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door vestiging van kleine en middelgrote bedrijven in combinatie met kantoren en bedrijfswoningen.

WERKEN IN GEMERT
Het bedrijfsleven van de gemeente Gemert-Bakel staat bekend om zijn betrokkenheid bij de eigen gemeenschap en in de regio. Er hebben zich veel enthousiaste ondernemers in de gemeente gevestigd, variërend van (internationale) spelers van formaat tot de kleine lokaal bekende ondernemers.

Samen met hen en met de andere gemeenten uit De Peel werkt de gemeente Gemert-Bakel aan een adaptieve economie. Hierin wordt de inzet van de vele partijen in De Peel gebundeld richting dezelfde 'stip aan de horizon', en gevlochten tot een netwerk dat gezamenlijk tot een economisch slagvaardige regio leidt.

De Peel is een drager van de Brainport regio waar concrete actie hoog in het vaandel staat. Praktische toepassing van nieuwe vindingen en daar nieuwe bedrijvigheid uit genereren, is een kracht van De Peel die van oudsher heeft bijgedragen aan de welvaart. De Peel maakt het in Brainport, dat is de ambitie van de regio. Om hier invulling aan te geven, wordt er nauw samengewerkt aan het creëren van toegevoegde waarde door inzet van technologische innovatie en design, waar mogelijk gekoppeld aan de uitgangspunten van circulaire economie. Om de economie in De Peel integraal én gestructureerd te ontwikkelen, wordt er ingezet op ontwikkeling binnen drie domeinen waarbinnen concrete actielijnen zijn geformuleerd:
1. Business & Innovation – Bedrijvigheid, Ondernemerschap en Innovatie
2. People – Arbeidsmarkt en Onderwijs
3. Basics – Ondernemers- en Vestigingsklimaat

BESTEMMING
Naam bestemmingsplan : Bedrijventerrein Wolfsveld 2010
Enkelbestemming : Bedrijf – 5
Functieaanduiding : Specifieke vorm van bedrijf – inrichtingscategorie d
Vastgesteld door de gemeenteraad op : 30-09-2010
Bestemmingsomschrijving
De voor 'Bedrijf - 5' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. industriële en ambachtelijke bedrijven/inrichtingen en bedrijfsactiviteiten die genoemd staan in milieucategorie 2 en 3.1 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten;
b. groothandelsbedrijven die genoemd staan in milieucategorie 2 en 3.1 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten.
c. kantoorachtige bedrijven die genoemd staan in milieucategorie 2 en 3.1 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten, met dien verstande dat de kavelgrootte van de bedrijven maximaal 5.000 m² bedraagt;
d. horecavoorzieningen die ondergeschikt zijn aan en ten dienste staan van de doeleinden als genoemd in artikel 8.1 sub a, sub en sub c;
e. productiegebonden detailhandel, die ten dienste staan van en ondergeschikt is aan de bedrijven als genoemd in artikel 8.1 sub a, sub b en sub c;
f. inrichtingscategorie d, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - inrichtingscategorie d';
g. parkeer- en verkeersvoorzieningen, al dan niet ondergronds, met dien verstande dat parkeervoorzieningen op eigen terrein dienen te worden gerealiseerd;
h. (openbare) groenvoorzieningen;
i. (openbare) nutsvoorzieningen, met uitzondering van verkooppunten voor motorbrandstoffen;
j. waterhuishoudkundige voorzieningen, waterlopen, waterpartijen en (ondergrondse) waterbergings- en infiltratievoorzieningen.

Bron: Ruimtelijke Plannen
Koper dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

KOOPVOORWAARDEN
NOTARIS
Door koper te bepalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
De koper dient bij de ondertekening van de koopovereenkomst aan de verkoper een bankgarantie af te geven of bij de notaris een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom.

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
380 m²
Perceel
1.141 m²
Energielabel
Klasse A

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gemert
Sectie
O
Perceel
2279
Oppervlakte
1141 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object