Vorige | Volgende

Steenovenweg 40 Helmond

Huurprijs € 1.500 per maand excl btw

Bewaar object

Omschrijving

Instapklare kantoorruimte (turn-key), gelegen op zichtlocatie aan de rand van bedrijventerrein Groot-Schooten, op een steenworp afstand van de A270, waar deze overgaat in de N270. Het pand beschikt derhalve over een goede bereikbaarheid. In de directe omgeving is de Automotive Campus en zijn bedrijven gevestigd, zoals bijvoorbeeld HRM Driessen, Deloitte & Touche, AAC Automatiseringen, ABAB Accountants en Netherlands Car. De kantoorruimte beschikt over een open kantoorruimte, twee spreekkamers, keukenblok en toilet. Op het achtergelegen terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. Het kantoor heeft energielabel A.
Ondernemen op een toplocatie, gelegen in de Brainport Regio op bedrijvencentrum Groot Schooten!

AFMETINGEN
Kantoorruimte ca. 160 m²
Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

HUURPRIJS EXCL BTW, WATER, GAS EN ELEKTRA
Huurprijs € 1.500,00
per maand
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur. De btw verleggingsregeling wordt toegepast.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Helmond valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan “Molebunders I” dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 25 juni 2013.

Op grond van artikel 4 van de bestemmingsregels is de enkelbestemming van het object: “Bedrijf” met functieaanduiding ‘Specifieke vorm van bedrijf-1’.

De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven in de categorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, inclusief bij de bedrijven behorende en daaraan ondergeschikte kantoren;

b. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - 1' bedrijven in de categorieën 1, 2 en 3 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, inclusief bij de bedrijven behorende en daaraan ondergeschikte kantoren;
c. leidingen en openbare nutsvoorzieningen;
met bijbehorende (bedrijfs)gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, tuinen en erven, groenvoorzieningen, water, wateropvang- en infiltratievoorzieningen, wegen, parkeervoorzieningen, paden en overige verhardingen.

Bron: www.ruimtelijkeplannen.nl
Huurder dient e.e.a. zelf te verifiëren. Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Functies
kantoorruimte
Aanvaarding
In overleg

Details

Ligging
bedrijventerrein
Waardering binnen
goed
Waardering buiten
goed
Bouwjaar
2002
In aanbouw
nee

Financieel

Servicekosten
30
Conditie servicekosten
per vierkante meter per jaar
BTW servicekosten
ja

Energie

Klasse
A

Kantoorruimte

Kantoorruimte oppervlakte
160 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object