Voor een passende invulling van uw commercieel vastgoed bent u bij Eijkemans Bedrijfsmakelaardij aan het juiste adres. Of het nu gaat over kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkelruimte of bouwgrond, Eijkemans Makelaardij is dé juiste partner om uw verkoop en/of verhuur opdracht uit te laten voeren.

Onze toegevoegde waarde beperkt zich niet tot alleen snelle transacties, maar wij plaatsen de klantvraag direct in een breder perspectief. Door u als klant eerste te leren kennen en vragen te stellen over uw bedrijfsstrategie en visie, komen wij al snel tot de kern van bedrijfsprocessen en weten wij met verrassende adviezen en initiatieven te komen.  “Als je niet weet wat een organisatie beweegt, kan je niet adviseren” aldus Marco Eijkemans.

Persoonlijke advisering

Door onze jarenlange ervaring kennen wij deze markt door en door en baseren wij onze bemiddeling op kennis en professionaliteit, waardoor onze bedrijfsmakelaars in staat zijn u met visie te adviseren en te begeleiden. Wij werken aan de hand van een persoonlijke opname van het bedrijfsobject en bespreken vervolgens met u het plan van aanpak. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen en u tevreden bent over onze dienstverlening.

Wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak zodat wij onder het genot van een kop koffie kennis met u maken.