Vorige | Volgende

Zandstraat 7 b Gemert

Huurprijs vanaf € 30 per m²/jaar

Bewaar object

Omschrijving

ALGEMEEN
Een zeer grote, goed afgewerkte winkelruimte/showroom met groot geasfalteerd buitenterrein waarop 28 gratis parkeerplaatsen. De winkelruimte/showroom is royaal van opzet, heeft een vrije overspanning, een goede lengte-/breedte verhouding en is vrij indeelbaar conform uw wensen. In de winkelruimte/showroom is Perifere detailhandel (PDV) toegestaan ten behoeve van verkoop volumineuze goederen o.a. auto's, boten, bouwmarkten, caravans, keukens, sanitair, tuincentra, woninginrichting etc. Gelegen aan de rand van de bebouwde kom aan een drukke doorgangsweg, u wordt gezien !

Optioneel:
Het geheel of gedeeltelijk bijhuren van een aangrenzend groot magazijn/opslagloods, wat afzonderlijk kan worden bevoorraad.

HUURPRIJS WINKELRUIMTE/SHOWROOM
Vanaf € 30,00 p/m² per jaar exclusief btw, gas, water en elektra.

AFMETINGEN
Vloeroppervlakte winkelruimte/showroom: ca. 1.071 m²

Bovenstaande oppervlakte zijn indicatief berekend en mogen niet beschouwd worden als een meetcertificaat conform NEN 2580 van het Nederlands Normalisatie Instituut.

LOCATIE
Het object is zeer gunstig gelegen aan de rand van de bebouwde kom van de nabijgelegen kernen van Gemert én De Mortel. Het is een drukke doorgangsweg waardoor er dagelijks een grote passantenstroom is. Hierdoor heeft de locatie een hoge attentiewaarde. In de nabijheid treft u een diversiteit van middelgrote Midden- en Kleinbedrijven aan, o.a. tuincentrum Het Bluumke, Autobedrijf First stop Van Hees, Huisman hallenbouw en renovatie etc. en woningen

BEREIKBAARHEID
Het object is goed bereikbaar. In de nabijheid is de verbindingsweg N272 gelegen richting Helmond/Eindhoven. Eveneens is de verbindingsweg N604 gelegen richting Deurne.

PARKEERGELEGENHEID
28 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verkoop. De btw verleggingsregeling wordt toegepast

OMSCHRIJVING
Voor meer informatie vragen wij u contact met ons kantoor op te nemen via het telefoonnummer 0492-371337 en via het mailadres info@eijkemans.nl.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
ja
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkelpand
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
1.071 m²
In units vanaf
1.071 m²
Perceel
3.675 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object